Wednesday, August 8, 2007

10 Temmuz

HARGREAVES – NANI

Bayern Munich yıldızı Owen Hargreaves ve Sporting Lisbon’dan Nani, Manchester United’a imza atıp yeni formalarına sahip oldular. Kulübün gelecek sezon için başka sözleşmeler de imzalatacağı duyuruldu. Menajer Alex Ferguson’un söylediğine göre Porto yıldızı Anderson da yakında Manchester United’la sözleşme imzalayacak. Owen ve Nani’nin de kadroya katılmasıyla beraber yeni sezonda iddialı olduklarını açıklayan Ferguson “Carlos Tevez’le de görüşmelerimiz sürüyor. Birçok konuda kendisiyle anlaştık. Umarım en kısa zamanda bunu sonuçlandırırız” dedi.
Birçok şampiyonlar ligi oyuncusundan daha deneyimli olan Bayern Munich yıldızı Hargreaves yaptığı açıklamada “Bence her oyuncu kalitesini kendisiyle birlikte götürür. Benim alanım da orta sahada savunma oyuncusu olmam…Ryan Giggs, Paul Scholes, Wayne Rooney gibi harika oyuncularımız var. Ve şimdi de kulübe Cristiano Ronaldo, Nani ve Anderson da katılıyor. Bu yapbozun bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.



////////////////////////////////////////


REAL MADRID İMZA

İspanyol şampiyon takım Real Madrid Pazartesi günü yeni teknik direktörlerinin eski Alman yıldız Bernd Schuster olduğunu duyurdu. 47 yaşındaki eski Getafe teknik direktörü Haziran ayının sonunda kulübün 4 yıldan beri ilk kez bir lig karşılaşması kazanmasını sağlamıştı.
BERND SCHUSTER: Daha önce teknik direktörlük yaptığım kulüplerle karşılaştırdığımda bu benim için büyük bir basamak oldu. Burada oynadığımdan beri Real’de teknik direktörlük yapmak hep içimde kalmıştı. Fabio Capello geçen sezon ligi kazanarak çok önemli bir şey başardı. Bu zafer bana da yardımcı oldu. Eğer ödüller kazanmazsanız gerilirsiniz. Bu da kulüp, oyuncular açısından bir avantaj sağlıyor ve işimi kolaylaştırıyor.

No comments: