Wednesday, August 8, 2007

Kaka hakkında söylenen sözler

Adriano Galliani: Pazar günü Mijatovic, başkan Calderon adına beni aradı ve Kaka’nın peşini artık bıraktıklarını söyledi. Kaka’nın sözleşmesini 2012’ye kadar uzatacağız,”
Hangisi daha iyi? Kaka mı, yoksa Cristiano Ronaldo mu? Bence bunun cevabını bulmak için Ronaldo’yu da takıma katıp Kaka’nın partneri yapmamız gerekiyor. Ronaldo’yu alırsak kaka’yla yerini değiştirmeyeceğiz. İkisi de elimizde olacak. Fakat hayat her şeyi almanıza izin vermiyor. Eğer Ronaldo hücumda olursa, Kaka ve Cristiano da arkasında olursa Milan yenecek mi gibi bir endişeniz olmadan maç oynanırken sinemaya bile gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Kaka Şampiyonlar Liginin en iyi golcüsü, inanılmaz performanslarıyla bir fenomen oldu.

Milan Sportif Direktörü Ariedo Braida: "Eğer Kaka için transfer görüşmesi yapmaya bu kadar çok kararlılarsa o zaman seyehat masraflarını düşünmelerine gerek yok. Kaka için bu kadar baskı yaptıktan sonra ziyaretlerini biz karşılarız. Onlara daha önce de söyledik Kaka satılık değil".

Kaka’nın sözcüsü Diogo Kotscho: “Kaka, Madrid’e transfer olmayacak diyemem. Ancak, Kaka, Madrid’de de, Milan’da da mutlu olacak. Zaten reddedemeyeceğiniz bir öneri yaptılar”

Fabio Capello: Kaka’nın hayalleri Berlusconi’nin planlarına göre imkansız… Bence Real Madrid’in Kaka’yı AC Milan’dan ayırıp transfer etme gibi bir şansı yok. Real Madrid Kaka’nın peşine düştü, fakat tüm çabalar boşuna… Silvio Berlusconi Milan’ın dünyadaki en iyi takım olmasını istiyor ve bu yolda Kaka’nın kendisine yardım etmesini istiyor. Takımın imajı eskiden Paolo Maldini’nin güzel yüzüydü ama artık Kaka zamanıdır. Pele: AC Milan’ın orta saha oyuncusu, Mahchester United’ın genç oyuncusundan bence çok daha iyi. Kaka, Cristiano Ronaldo’dan çok daha iyi nitelikleri olan bir futbolcu. Bence bu onu ileride futbolun en iyisi yapabilir. Portekizli oyuncu belki İngiltere’nin en iyi futbolcusu olabilir, fakat dünyanın en iyi futbolcusu sıfatını alırsa abartı olur. Ben bu sıfatı Kaka’ya layık görüyorum.

DUNGA (BREZİLYA TEKNİK DİREKTÖRÜ): Son günlerde Kaka dünyanın en iyi futbolcusu… Bu Ronaldinho ya da Robinho da olabilirdi ama şu an aralarındaki en iyisi Kaka… Ronaldinho hazır fiziksel olarak iyiyken daha çok çalışması lazım. Yoksa onu kimse durduramaz. Fakat bence hızı çok yavaş. Bu yüzden Kaka’nın ondan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

ZIDANE: Benim için bir numara Kaka. Çünkü çok güzel goller atıyor ve iyi performanslar sergiliyor. Bence bu sezonun en dikkat çekilmesi gereken anlarına o imza attı. Onun en iyi olduğunu size garanti ediyorum. Onu ikinci olarak Manchester United’da inanılmaz performanslar sergileyen Cristiano Ronaldo ve üçüncü olarak Şampiyonlar Ligi’nde fark yaratan Clarence Seedorf izliyor bana göre…

GATTUSO: Kaka %100 bir fenomen… Bence o altın topu kazanmayı hak ediyor. Eğer altın top ödülünü kazanamazsa ona bunu vermeyi teklif edeceğiz. Yani gidip onun için bir tane satın alacağız. Çünkü eğer kazanırsa adalet yerini bulur.

CICINHO: Eğer Kaka’yı Real Madrid’e alırsak Roberto Carlos takımda kalmış gibi olacak.

Ramon Calderon (Real Madrid Başkanı): Kaka’nın Milan’dan ayrılması için baskı uygulamalıyız. Onun gibi bir futbolcuya ihtiyacımız var. Ben umutluyum.

Roger Federer: Ben Milan taraftarı değilim ama onları çok başarılı buluyorum. Final maçında gözüm hep Kaka’nın üzerindeydi. O olağanüstü.

Kakha Kaladze (Milan defans oyuncusu): Bence KAKA bu sene yaptıklarıyla altın top ödülünü hak ediyor. Bu sezon olağanüstüydü, bence altın topu onun alması lazım.

Cristiano Ronaldo (Manchester United): Kaka gibi bir oyuncuyla karşılaştırılmak güzel bir duygu. Bu beni daha çok motive ediyor. O bir fenomen. Avrupa’nın piyasaya sürdüğü en iyi oyunculardan biri…

Andriy Shevchenko: Kaka dünyanın en güçlü oyuncusu… Bence Ballon D'Or (yılın en iyi Avrupalı oyuncusu ödülü) ödülünü almayı hak ediyor. Eğer bu sene olmazsa bile çok yakın bir gelecekte bu ödülü alacaktır.

Alessandro Nesta: Çok iyi oyuncularımız var. Kaka bunların başında geliyor. Cristiano Ronaldo’yu almamıza gerek yok. Zaten Kaka’mız var.

Phillip Lahm (Bayern Munich): İtalyanlar karşısında oynamak çok zor. Eğer Maldini oynamazsa avantaj sağlarız ama o olmasa bile Kaka bizi zorluyor.

Silvio Berlusconi (AC Milan başkanı):
Ronaldo’yla konuştum. Milan formasıyla tekrar en iyisini vermeye başlayacağını söyledi. Kaka’ya gelince… O takımımızın kaptanı olacak.”

Carlo Ancelotti: Kaka şu anda dünyanın en iyi oyuncusu. Ronaldinho’dan bile daha iyi. Çok verimli ve kolay bir şekilde inanılmaz şeyler yapıyor. Kaka bu gezegendeki en azimli oyuncu… Oynama stiliyle ve sonuçlarda yaptığı etkiyle ondan daha iyisini göremiyorum. Buna Ronaldinho da dahil… Gilardino bir gol atıyorsa Kaka üç tane atıyor. Hiç şüphem yok ki o hayal bile edemeyeceğiniz yetenekleri olan bir futbolcu…

No comments: