Wednesday, August 8, 2007

17 Temmuz

KAM

David Beckham, Pazartesi günü hayranlarının çığlıkları eşliğinde Los Angeles Galaxy’deki yeni takım arkadaşlarıyla California’da ilk idmanına çıktı. İlk idmanı 1000 kadar medya mensubu izledi.
Geçen Cuma Amerikan medyasına tanıtılan Beckham ayak bileği sakatlanması nedeniyle Cumartesi günü Chelsea F.C karşısında oynanacak ilk Los Angeles maçına çıkamayacak. Beckham konuyla ilgili basına açıklamada bulunmadı, fakat takımının maça kadar Beckham’ın toparlanacağına dair umutları var. Fakat teknik direktör Frank Yallop, Beckham’ı sahalara geri döndürmek için acele etmek istemiyor, çünkü multi-milyon dolarlık yeni transferinin sakatlığını arttırarak riske girmek istemiyor. Yeni takım arkadaşları Kyle Veris ve Landon Donovan ise Beckham’ın takımda bir an evvel oynamasını istiyorlar.


Kyle Veris (L.A. Galaxy defans oyuncusu): Burada çok güzel bir atmosfer var. David’in burada olması da çok güzel. Sahaya çıkıp insanlara gerçekten iyi oynadığımızı kanıtlamak için sabırsızlanıyoruz.

Landon Donovan (L.A. Galaxy forvet oyuncusu): İnanılmaz. David’in bizimle oynayacağı ilk maçı hayal edemiyorum. Belki bu hafta sonu, belki de başka bir zaman… Çok ilginç olacak. Onun takıma gelmesi üzerimizde büyük bir baskı oluşturuyor, bir o kadar da bu büyük bir şans… O çok iyi çalışıyor. Bence bir an evvel sahalara geri dönmek istiyor.

Joe Cannon (L.A. Galaxy kalecisi): Ayak bileğinin sakatlanması kötü oldu. Hepimiz bir an evvel toparlanacağını umuyoruz… Rakibimizin Chelsea, Pachuca, Chivas de Guadalajara ya da Toronto olması önemli değil. Önemli olan David’in sağlığına kavuşması…

Frank Yallop (L.A. Galaxy teknik direktörü): Daha önce de söylediğim gibi onun oynaması için zorlamayacağız. Bu çok yanlış olur. Onun hazır olmasını bekleyeceğiz. Önümüzdeki birkaç gün içinde neler olacağını göreceğiz. Onu uzun süreli bir tehlikenin içine sürüklemek istemiyoruz.



KAM:

İngiltere Pazartesi günü gerçekleşen 2007 Speedway World Cup yarışını kazanarak finale çıktı. İngiltere, bu hafta sonu Danimarka ile şampiyonluk için yarışacak.

İngiltere, Pazartesi gecesi İngiltere’nin Coventry şehrinde gerçekleşen ikinci 2007 Speedway World Cup yarışını kazanarak avantaj elde etti ve finale çıktı. Neil Middleditch’ın takımı yarışı 60 puanla bitirerek ikinci olan İsveç’e 10 puan fark attı. Yarışta Rusya üçüncü olurken Amerika dördüncü sırayı aldı.
İngiltere ve Danimarka Cumartesi günü finalde karşılaşacak. İsveç ve Rusya ise Perşembe günü yarışacak. Her iki yarış da Polonya’nın Leszno kentinde gerçekleşecek.

No comments: