Sunday, March 14, 2010

12 MART 2010

HULL CITY v ARSENAL
Eğer geçen haftaya göre değerlendirirsek, küme düşme, Hull City için belirgin bir olasılık gibi gözüküyor. Everton’a 5-1 mağlup olmaları, kulübün Merseyside’a son ziyaretlerinden beri en ağır yenilgisi oldu. Eğer Eylül ayına geri dönersek, Liverpool’daki 6-1’lik yenilgi Hull’u tabloda 19. sıraya düşürdü ve altı ayda Kaplanlar (Tigers) kendilerini aynı pozisyonda buldu.

PHIL BROWN
BİZ PREMİYER LİG’DE KALABİLMEK İÇİN 10 MAÇTIR MÜCADELE EDİYORUZ VE KRİTİKLERİ BİR KEZ DAHA UTANDIRDIK. 24 PUAN ALMAMIZLA HARİKA BİR ŞANS YARATTIK KENDİMİZE… ÖNÜMÜZDE 10 MAÇ VAR VE BUNLARDAN 6 TANESİ KC STADYUMUNDA. BİR SONRAKİ MAÇ ARSENAL’A KARŞI OYNANACAK. ANLAŞMA BÖYLE. ARSENAL MAÇINDAN DAHA ÖTE BİR ŞEY DÜŞÜNEMİYORUM. ŞU ANA KADAR KC’DE BİLDİĞİM SEVİYELERDE PERFORMANSIMIZI GÖSTERİP GÖSTEREMEDİĞİMİZLE İLGİLİ ENDİŞE DUYDUM. MAÇTAN İSTEDİĞİMİZ ŞEYİ ALACAĞIZ.

14’te sadece bir zafer oldu ve çatırdamalar kendisini göstermeye başladı. Orta saha oyuncuları Jimmy Bullard ve Nick Barmby’nin antrenmanda kavga etmesinden sonra Brown, oyuncuların arasındaki bazı rekabetlerle başa çıkmak zorunda kaldı.

PHIL BROWN

KAMPTA BİR PARÇALANMA SÖZ KONUSU DEĞİL, BU TAKIM BİR BÜTÜN, BU TAKIM BERABER. ONLAR BUNU PAZARTESİ’DEN BERİ ANTRENMANLARDA GÖSTERİYORLAR VE BUNU YARINKİ ARSENAL MAÇINDA SAHADA GÖSTERECEKLER.

Arsenal, geçen hafta sonu Burnley karşısında rahat bir zafer elde ettikten sonra liderle arasında iki puan kaldı. Fakat bunun bedelini Cesc Fabregas’ın sakatlığıyla ödedi. Tekrar kendisini gösteren problem geçtiğimiz aylarda da dişli kaptanı engellemişti. Fakat İspanyolun oyun dışı kalması Hulls menajerinin işine geldi.

PHIL BROWN
CESC FABREGAS HARİKA BİR OYUNCU. BİLİYORSUNUZ Kİ İSTATİKLERE BAKTIĞIMIZDA 14 GOLÜ VE 13 ASİSTİ VAR. YANİ ARSENAL GOLLERİNİN 27 TANESİ TEK BAŞINA AYNI OYUNCUDAN GELİYOR. EĞER ORADA OLSAYDI ELBETTE Kİ BÜYÜK BİR TEHDİT OLURDU. FAKAT YERİNİ YETENEKLİ BİRİNE VERECEKLERDİR.

Fabregas, Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Arsneal’in onları çeyrek finallere taşıyan 5-0’lık FC Porto maçını kaçırdı. Topçular (Gunners) hem yerel, hem Avrupa futbolunda bu sezon hala büyük bir rekabet içindeler. Bu da Premiyer Lig’de iki kez küme düşen bir takım için hiç kötü değil.


PHIL BROWN

BAY WENGER, BU SEZON O DAHİL HERKES ÜÇÜNCÜ SIRADAYKEN SEZONU DÖNDÜRMESİYLE ALKIŞI HAK EDİYOR. FAKAT ONLAR ŞİMDİ ÖYLE YA DA BÖYLE BİR ŞAMPİYONLUK YARIŞINDALAR VE ŞİMDİ ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE SON SEKİZDELER. O YÜZDEN ŞÜPHESİZ HARİKA BİR İŞ ÇIKARDI, FAKAT ŞİMDİ ONLAR, PREMİYER LİG’DE 3 KEZ ARKA ARKAYA KALMA YOLUMUZDA KARŞIMIZDALAR. O YÜZDEN 11 OYUNCU ORAYA ÇIKTIĞINDA EN İYİ PERFORMANSLARINI GÖSTERİP MÜCADELE ETMELİLER.

Arsene Wenger, 5 yıllık uğraşlarının ardından hakkını buldu. O yüzden eğer Arsenal, Premiyer Lig’de lider olursa Fransız adamın şu ana kadarki tartışmasız en tatmin edici sezonu olacak.

No comments: