Monday, March 15, 2010

15 MART 2010

Chelsea v west ham united (comms)
Carlo ancelotti:
Bence bu kaşılaşmayı kazanmak için önümüzde uzun bir mücadele olacak. Manchester United, Arsenal gibi güçlü takımlar var. İnancımızı devam ettirmek için oyunumuzu sürdürmemiz gerekiyor. Her maçta daha iyi olmak zorundayız.

Gianfranco Zola:
4-1’i düşünmememiz lazım, bana gore adil bir sonuç. Büyük olasılıkla Chelsea kazanmayı hak ediyordu, çünkü Chelsea iyi bir takım ve iyi bir futbol ortaya koyarak fırsatlar elde ediyorlar. Tabii ki 4-1’lik skor takımım için çok ağır oldu.

Hull city v arsenal (comms)
Arsene wenger:
Çok zor bir gün oldu ama sonunda amacımız olan 3 puana ulaştık. Uzun süredir zihinsel gücümüzü sergiliyoruz. Sahada özel bir gücümüz var ve çoğu zaman sonunda istediğimiz puanları alıyoruz.

Phil brown: (Burada “o” derken kimden bahsedildiğini anlamadım)
Yolumuza devam etmek için adeta pence attık ve hak ediyorduk. Her ne kadar o adamı ve oyununu sevsem de olay buydu. Onu uzun zamandır takdir ediyorum ve yazın onunla sohbet etme fırsatı da buldum, ama kırmızı kart bu maçta olmamalıydı – bu kadar basit işte. Ofsayt da olabilirdi ama çizgi hakemin bayrağı kalkmadı, gol imkanı oldu ve kırmızı kart buna engel oldu. Bu kadar kolay.

Stoke v aston villa
Martin o’neill:
Rüzgarın gücü maça yardımcı olmadı. Çok az fırsat yaratabildik. Bu maçta herkes kartlarını açık oynadı ama bizim için gerçekten zor ama çok zor bir gündü.

Burnley v wolves
Brian laws:
Menajer ya da antrenör olarak yaptığınız tek şey vardır, o da iyi fırsatlar yaratmaya çalışmaktır. Olayların negative bir yönde gelişmesini istemezsiniz. Gerçek şudur ki biz olayları pozitif yönde geliştiririz. Oyunculardan iki tanesi sahada herkesten daha etkiliydi. Robbie Blake hem etkili, hem verimliydi ve tabii ki golü atan Thompson’dı. Ben bundan daha pozitif olamam artık. Ben sadece biraz hayal kırıklığına uğradım.



Tottenham hotspur v blackburn
Harry redknapp:
Bizim imkansız olmayan iyi bir fırsatımız oldu. Sezonun başında Aston Villa ve biz, insanların ilk 4’te görmeyi düşünmediği iki takımdık. Herkes Liverpool, Arsenal, Chelsea ve Manchester United’ın lige egemen olacağını ve Mahcester City’nin de zorlayacağını düşünüyordu. Belki sonunda onlar haklı çıkarlar, bunu bilemezsiniz ama harika bir yıl geçiriyoruz ve çok güzel oynuyoruz.

Sam allardyce:
Siz oyuncularınızı iyi oynarken görmek istersiniz ve biz iyi oynadık. Bence biz savunmada öz eleştiri yapmamız lazım. Temel teknikleri doğru yapmamız lazım. Tottenham’ın harika yeteneğinden daha çok zayıf savunmamız bize pahalıya mal oldu.

Sunderland v manchester city
Roberto mancini
Biz maça çok yavaş başladık. İlk yarıda çok iyi oynayamadık. Fakat ikinci yarıda harika bir maç çıkardık. 6,7,8 tane gol fırsatımız oldu. Ama bu futbol. Eğer gol atamazsanız kazanamazsınız.

Birmingham v everton
Alex mcleish
Bence biz aksiliklerden sıyrılabildiğimizi bir kez daha gösterdik. Sadece bir önceki maçtaki yenilgiden bahsetmiyorum. Maçta her şey kötü giderken bir anda bu performansımızı gösterdik. Oyuncular da bu kapasiteye sahip olduklarını biliyorlar. Son düdük çalıp soyunma ödesine dönene kadar bu kapasitelerini kullanıyorlar.

Bolton v wigan
Owen coyle
Biz bir önceki maçtaki sonuçtan dolayı hayal kırıklığına uğramıştık. Sunderland o gece bizi mahvetmişti fakat ne kadar çok çalıştığımızı daha önceden de söylediğim gibi ben biliyordum. Biz şu an burada, Reebok’ta fortress inşa etmeye çalışıyoruz ve bugün fevkalade bir performans göstererek harika goller attık ve bu 3 puanı hak ettik.


Manchester united v fulham
Alex ferguson
Bence Fulham’ın topa hakimiyeti bizim çok çalışmamıza neden oldu ve bunun peşine düştük. Onlardan top almak çok zor. Diyebilirim ki onlar çok akıllı oyuncular, topa hakimler ve bu bizim için zor oldu.

Wayne rooney
Biz Fulham’ı, Perşembe akşamı İtalya’daki maçtan sonra anlamıştık. Old Trafford’da, büyük bir sahada onlarla karşılaşacaktık. İlk yarıda çok iyi organize olmuşlardı fakat ikinci yarıda kendilerina alan yaratabildiklerini biliyorduk. Bunu geliştirmelerine izin vermedik. Bu sayede de kazandık.

Roy hodgson
Biz çocuklarla çok çalışmıştık. Eğer bunun meyvelerini biraz olsun toplayabilseydik çok güzel olurdu. 3-0’lık bir skordan daha kabul edilebilir bir skora imza atabilirdik fakat bazı durumlarda elinizden bir şey gelmiyor ve tabii ki daha iyi bir takıma yenildik.

************

Tennis Indian Wells 2: Sunday's early highlights from Indian Wells

BNP Paribas Open Turuvası, Indian Wells’de devam ediyor. Turnuvanın ikinci gününde iddialı olan Andy Murray, İtalyan rakibi Andreas Seppi’yi 6-4, 6-4’lük setlerle rahat yendi.
DOĞAL
Geçen seneki finalde Rafael Nadal’a yenilen Murray, maçtan sonra yaptığı açıklamada bu sene finali geçmek istediğini söyledi.
DOĞAL
Fransız tenisçi Jo-Wilfried Tsonga, tüm kapasitesini gösteremeyen 24 yaşındaki Avustralyalı rakibi Marinko Matosevic’i 6-1, 6-3’lük setlerle yenerken Kıbrıs’lı Marcos Baghdatis, Fransız oyuncu Arnaud Clement’i 7-6(7) 6-1’lik setlerle yenilgiye uğrattı.
DOĞAL

Bayanlar kategorisinde ise 5. sırada bulunan Polonyalı Agnieszka Radwanka, Arjantinli rakibi Gisela Dulka’yı 6-1 6-0’lık setlerle geçerek dördüncü tura yükseldi.
DOĞAL

************


NBA Oklahoma: Oklahoma City Thunder beat Utah Jazz 119-111
NBA’de gecenin maçında Oklahoma City Thunder, Ford Center’da konuk ettiği Utah Jazz’ı 119-111 mağlup etti.
DOĞAL
Kevin Durant’ın 35 sayıya imza attığı maçta Russell Westbrook 30 puan ve 11 assist kaydetti.
DOĞAL
Sakatlıkları nedeniyle Mehmet Okur ve Andrei Kirilenko’nun yer almadığı maçta, Wesley Matthews, Utah için 29 sayı atarak kariyerinin en yüksek skoruna imza attı ve gecenin en skorer ismi oldu.
DOĞAL

Utah Jazz sıradaki karşılaşmasını pazartesiyi salıya bağlayan gece sahasında Washington ile oynayacak. Oklahoma City ise çarşambayı perşembeye bağlayan gece deplasmanda Charlotte Bobcats ile mücadele edecek.

DOĞAL
Gecenin diğer sonuçları şu şekilde:

Milwaukee Bucks 98-94 Indiana Pacers
Cleveland Cavaliers 104-93 Boston Celtics
Miami Heat 104-91 Philadelphia 76ers
Orlando Magic 89-96 Charlotte Bobcats 96
Phoenix Suns 120-106 New York Hornets
Portland Trail Blazers 109-98 Toronto Raptors
Kings 114-100 Minnesota Timberwolves

*************

HULL CITY
TEKNİK DİREKTÖR BROWN'IN GÖREVİNE SON VERİLDİ



İngiltere Premier Ligi takımlarından Hull City'de teknik direktör Phil Brown'ın görevine son verildi.

DOĞAL

Hull City kulübünden yapılan açıklamada düşme tehlikesi yaşayan takımın teknik direktörü Brown'ın görevinden alındığı belirtilirken Brown’ın 4 sezondur kulüp için yaptıklarına teşekkür edildi ve kariyerinde başarı dilendi.

DOĞAL
2006 yılında kulübe geçen Brown’ın Hull City için yaptıklarının kulüp tarihçesinde her zaman hatırlanacağı vurgulanırken , buna karşın bu değişikliğin doğru bir tercih olduğuna inandıkları açıklandı.
DOĞAL

Açıklamaya göre, takımın başına geçici olarak Brian Horton ve Steve Parkin getirildi. Hull City, 20 takımın mücadele ettiği Premier ligde 30. hafta sonunda 19. sırada yer alıyor.


************

Bull Riding Arizona: LJ Jenkins wins PBR Invitational at Glendale

Profesyonel boğa binicileri, Glendale Invitational için Arizona’da bir araya geldi. L.J. Jenkins, Voodoo çocuğu adındaki boğaya binebilen ikinci kovboy oldu ve bu ona $28643.40’lık ödül kazandırdı. Voodoo çocuğuna daha önce 2008 yılında sadece Justin McBride binebilmişi.
DOĞAL
İkinci turda boğa, J.B. Mauney’i yere atıp Mauney’in hayranlarının yüreklerini ağızlarına getirdi. Mauney’in durumunun iyi olduğu, fakat 23 binici arasından 20. olduğu açıklandı.
DOĞAL
Kody Lostroh ise dokuzuncu oldu, fakat Mauney kadar şanslı olamadı. Şampiyonluk turunda Charlie Bullware adındaki boğa Lostroh’un eli hala ipteyken onu devirdi. Lostroh kıl payı kafasının ezilmesini engellerken gelecek hafta California’da yarışma ihtimalinin düşük olduğu açıklandı.

No comments: