Monday, March 29, 2010

29 MART 2010

Wolverhampton v everton
Mick mccarthy:
Biz, berabere kaldığımız takımları bahane etmeyeceğiz. Desteklendiğimizi düşünüp havalara uçmayacağız. Sadece kazanmaya bakacağız. İyi performans göstermediğimizde, bazı insanlar bize küfür ediyor. Bunun olmasına izin vermeyeceğiz. İyi performans gösterdiğimizde ise herkes bizi sırtına çıkartıp omuzlarında dolaştırmak istiyor. Bunu da istemiyoruz. Biz sadece mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm sezon boyunca da bunu yaptık zaten.

Bolton v manchester united
Alex ferguson:
Bizim açımızdan şahane bir sonuç oldu, çünkü buraya gelmek çok zor. Tüm gün havaya atılan topların üstesinden gelmeniz lazım. Bazı zamanlarda topu kullanmak zor oluyor. Soğuk kanlı olmak zor, çünkü bu gerçek bir mücadele.. Çünkü toplar sürekli havada uçuşuyor.

Owen coyle:
Bana gore ikinci gol çok hızlıydı. that’s the one that’s really given united their tails up, bizim çocuklar biraz hayal kırıklığına uğradı ama sonuna kadar mücadeleyi sürdürüyorlar ve sonuçta maçta kaçırdığımız goller vardı.
Hull v fulham
Iain dowie:
Bana göre bu skor çok önemliydi. Şimdi bunu unutup yola devam etmemiz lazım. Kazanılan zafer tabii ki karın doyurmuyor, fakat çocuklar büyük bir saygıyı ve itibarı hak ediyorlar. Çünkü üzerlerindeki baskıyla baş etmesini biliyorlar ve işlerine bakıyorlar.
****************

NBA Oklahoma: Portland Trail Blazers beat the Thunder 92-87
NBA
OKLAHOMA KENDİ EVİNDE MAĞLUP OLDU
NBA’de Oklahoma City, Ford Center’da konuk ettiği Portland Trail Blazers’a 92-87 mağlup oldu.
DOĞAL
Çekişmeli geçen maçın en skorer ismi 29 sayı, 1 asist, 13 rebound kaydeden Oklahoma’lı Kevin Durant olsa da, bu başarısı, takımını mağlubiyetten kurtaramadı.
DOĞAL
Kazanan taraf Blazers’da en skorer isim 26 sayı, 4 asist, 6 rebound kaydeden Andre Miller olurken, onu 20 sayı, 7 asist, 3 rebound ile Brandoy Roy izledi.
DOĞAL
Eğer Blazers son sekiz maçının en az üçünü kazanırsa sezon sonrası maçlarda oynamaya hak kazanacak. Öte yandan NBA'de oynanan diğer karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı.
CLEVELAND CAVALIERS 97-90 SACRAMENTO KINGS
MILWAUKEE BUCKS 108-103 MEMPHIS GRIZZLIES (Ersan İlyasova: 8 sayı, 6 rebound)
ATLANTA HAWKS 94-84 INDIANA PACERS
DETROIT PISTONS 103-110 CHICAGO BULLS
MIAMI HEAT 97-94 TORONTO RAPTORS (Hidayet Türkoğlu koçun tercihi nedeniyle oynamadı)
ORLANDO MAGIC 103-97 DENVER NUGGETS
MINNESOTA TIMBERWOLVES 105-111 PHOENIX SUNS
BOSTON CELTICS 73-94 SAN ANTONIO SPURS
LOS ANGELES CLIPPERS 103-121 GOLDEN STATE WARRIORS

*******

Tennis Miami 2 Upd: Sunday's late highlights from Miami
TENİS

Miami’de devam eden Sony Ericsson Açık Tenis Turnuvası’nda Andy Roddick, Rus rakibi Sergiy Stakhovsky’yi 6-2 6-1’lik setlerle yenerek son 16’ya kaldı. Sadece 55 dakika içinde rakibini yenen İngiliz Roddick’in çeyrek finallere çıkması için bir sonraki rakibi Alman Benjamin Becker’i yenmesi gerekiyor.
DOĞAL
Ünlü İspanyol oyuncu Rafael Nadal, Arjantinli tenisçi David Nalbandian’ı 6-7 6-2 6-2’lik setlerle mağlup ederek, Ivan Karlovic’i 7-6 6-3’lük setlerle yenen vatandaşı David Ferrer’in rakibi oldu.
DOĞAL
Bayanlarda ise Danimarkalı Caroline Wozniacki, Rus rakibi Maria Kirilenko’yu 1-6, 6-1, 6-4’lük setlerle yenerek dördüncü tura yükseldi.
DOĞAL
2008’de bu turnuvada ikinci olan Sırp Jankovic, Rus tenisçi Elena Vesnina’yı 7-6 (7-3), 6-3’lük setlerle yenerek Avustralyalı Samantha Stosur’un rakibi oldu.

DOĞAL
Öte yandan Belçikalı tenisçi Justine Henin, Dominika Cibulkova’yı 6-4, 6-4’lük setlerle yenerken, yine bir Belçikalı olan Kim Clijsters, Shahar Peer’ı 6-0, 6-1’lik setlerle mağlup etti.

********

No comments: