Wednesday, March 31, 2010

31 MART 2010

NBA Philadelphia: Oaklahoma City Thunder beat Philadelphia 76ers 111-93

NBA’de Philadelphia 76ers, Wachovia Center’da Oklahoma City Thunder’ı ağırladı. Çekişmeli geçen maçta, ev sahibi ekip Philadelphia, konuk takıma 111-93 mağlup oldu.
DOĞAL
Maçın en skorer ismi 26 sayı, 2 asist, 10 rebound kaydeden Kevin Durant olurken, yıldız oyuncu takımı Oklahoma City’nin kazanmasında etkin bir rol oynadı. Jeff Green ise 16 sayı, 3 asist, 3 rebound’a imza atarak Oklahoma City’de etkili bir diğer isim oldu.
DOĞAL
Ev sahibi takım Philadelphia’da ise en skorer isim 22 sayı, 6 rebound kaydeden Elton Brand olurken, onu 21 sayı, 8 asist, 7 reboundla Andre Iguodala izledi.
DOĞAL
Öte yandan NBA'de oynanan diğer karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı.
INDIANA PACERS 102-95 SACRAMENTO KINGS
CHICAGO BULLS 105-111 PHOENIX SUNS
MILWAUKEE BUCKS 107-89 LOS ANGELES CLIPPERS (Ersan İlyasova 20 sayı, 2 asist, 8 rebound)
HOUSTON ROCKETS 98-94 WASHINGTON WIZARDS

*********

Tennis Miami 4: Wins for Roddick, Tsonga, Verdasco and Venus Williams

Miami’de devam eden Sony Ericsson Açık Tenis Turnuvası’nda Venus Williams, Agnieszka Radwanska’yı 6-3, 6-1’li setlerle yenerek yarı finale yükseldi. Eğer Williams, turnuvayı kazanırsa, Dubai ve Acapulco’dan sonra 2010 sezonundaki 3. Şampiyonluğunu yaşayacak.
DOĞAL
Öte yandan Marion Bartoli, iyi bir performans göstererek 6-4 7-5’lik setlerle Yanina Wickmayer’ı yendi ve yarı finale çıkan bir diğer isim oldu.
DOĞAL
Erkeklerde ise Jo-Wilfried Tsonga, dünyanın eski 1 numarası Juan Carlos Ferrero’yu 6-2 6-2’lik setlerle 1 saatten az bir sürede yenerek çeyrek finale yükseldi. Tsonga’nın rakibi bir başka eski bir numara Rafael Nadal olacak
DOĞAL
Öte yandan Andy Roddick, 7-6, 6-3’lük setlerle Alman oyuncu Benjamin Becker’ı mağlup etti.
DOĞAL
Fernando Verdasco ise üçüncü tur maçında Avusturyalı Jurgen Melzer’i 3-6, 7-6, 6-1’lik setlerle yendi.
DOĞAL
Efsanevi tenisçi Roger Federer, rakibi Thomas Berdych’i 6-4 6-7 7-6’lık setlerle yenerek çeyrek final bileti aldı.
DOĞAL

Yine bir başka yıldız oyuncu olan Rafael Nadal ise İspanyol tenisçi David Ferrer’i 7-6 6-4’lük setlerle yenerek Tsonga’nın rakibi oldu.

***********

F1 tickets: Korea launch F1 tickets

Formula 1’de 22-24 Ekim arasında gerçekleşecek Kore Grand Prix’inin biletleri şimdiden satışa çıktı. Seoul’daki organizatörler, 200.000 bilet satılacağını düşünüyor. Biletlerin yaklaşık 400 dolar olması tepki toplarken, yetkililer bu fiyatın Asya’daki diğer Grand Prix’lerden daha ucuz olduğunu ve seyircinin ödediği paranın karşılığını alacağını iddia ediyor. Formula 1’in en uzun pistlerinden biri olan Kore Pisti’nde gerçekleşecek organizasyon, Kore’nin ev sahipliği yapacağı ilk Formula 1 yarışı özelliğini de taşıyor. Öte yandan Kore Pisti’nin yapımının Temmuz’da bitmesi planlanıyor.

**********

Rally Jordan: Citroen trio fastest in Jordan shakedown
Ölü Deniz Parkı’nda gerçekleşen Ürdün rallisi’ni eski dünya şampiyonu Sebastien Loeb kazandı.
DOĞAL
Meksika’da gerçekleşen bir önceki ralliyi de kazanan Loeb’i, kendisi gibi Citroen süren Petter Solberg ve Dani Sordo izledi. Ford sürücüsü Jari-Matti Latvala ise dördüncü oldu.
DOĞAL
Öte yandan genel sıralamada ikinci olan Finlandiya’lı Ford sürücüsü Mikko Hirvonen beşinci olurken, bir başka Citroen sürücüsü olan Fransız Sebastien Ogier altıncı sırayı aldı.

*********

Manchester United ile Bayern Münih’in karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçının son dakikalarında ayak bileğinden sakatlanan Wayne Rooney’nin, iki ila dört hafta forma giyemeyeceği açıklandı.
DOĞAL
Manchester United’ın 2-1 yenildiği maçın 64. saniyesinde Bayern Münih’e gol atan Rooney’nin sakatlığının ciddiyeti yapılan testlerden sonra belli olacak.
DOĞAL
Yıldız oyuncunun Premier Lig’de Chelsea ve Blackburn maçlarının yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile yapılacak rövanş maçında sahaya çıkması beklenmiyor.
DOĞAL
Bu sezon attığı 34 gol ile Manchester United’ın en golcü oyuncusu olan Rooney’nin sakatlanması Alex Ferguson’un yanı sıra İngiltere Milli Takımı’nın teknik direktörü Fabio Capello’yu da endişelendiriyor. Dünya Kupası’nda başarılı olmak isteyen Capello, İngiliz oyuncuları sakatlandığında çok üzüldüğünü açıkladı.
DOĞAL
Öte yandan Edwin Van Der Sar, Wayne Rooney’nin yokluğunda Manchester United’ın yoluna devam edip maçlarını kazanabileceğini söyledi.

No comments: