Thursday, March 18, 2010

17 MART 2010

NBA Memphis: Memphis Grizzlies v. Chicago Bulls

NBA’de en önemli maçların birinde, Chicago Bulls, Memphis Grizzlies’a konuk oldu. Sakatlıkları nedeniyle Derrick Rose, Luol Deng ve Joakim Noah’nın yer almadığı maçta ev sahibi ekip, Chicago Bulls’u 104-97 yenerek avantaj yakaladı.
DOĞAL
OJ Mayo 24 sayı, 2 asistle Memphis’in en skorer ismi olurken, Chicago Bulls’un en skorer ismi 25 sayı kaydeden Ronald Murray oldu. Mike Conley ise 19 sayı ve 10 asist kaydederek Mayo’yu izledi.
DOĞAL
Zach Randolph maçta 18 sayı, 12 rebound kaydederken, Rudy Gay 12 sayı, Hasheem Thabeet’se 10 sayı attı.
DOĞAL
Chicago Bulls 11 maçta en az 100 puan kaydederek, Michael Jordan’ın da yer aldığı 1986 kadrosundan beri başaramadığını başarmıştı.
Öte yandan NBA'de oynanan diğer mücadelelerde şu sonuçlar alındı.
INDIANA 99-84 CHARLOTTE
DETROIT 101-113 CLEVELAND
MIAMI 76-88 SAN ANTONIO
NEW JERSEY 84-108 ATLANTA
DENVER 97-87 WASHINGTON
PHOENIX 152-114 MINNESOTA
SACRAMENTO 99-106 LA LAKERS

***************

Tennis Agassi: Andre Agassi apologises to Pete Sampras

TENİS
AGASSI, SAMPRAS'TAN ÖZÜR DİLEDİ

Andre Agassi geçen hafta Indian Wells'de Haiti'ye yardım amacıyla karşı karşıya geldiği eski rakibi Pete Sampras'a yaptığı hareketler nedeniyle özür diledi.
DOĞAL
California'daki kortta mikrofonlar açıkken Agassi, kendi güvercin yürüyüşünü taklit eden Sampras'ı 16.000 seyirci önünde azarlamıştı. Cebinde 1 dolar arıyormuş gibi yapıp bahşiş vermediğini iddia ettiği Sampras'ı "pinti" diyerek azarlayan Agassi'nin bu hareketi tepki görmüştü.
DOĞAL

Agassi yaptığı açıklamada bunu komik olmak için yaptığını, amacının herkesi eğlendirmek olduğunu açıklarken bu üzücü olayda hatalı davrandığını ve tüm sorumluluğu üstüne aldığını itiraf etti.

DOĞAL

Agassi, Pete'den özür dilediğini ve rakibinin kendisini rencide etmek amacında olmadığını bildiğini iddia ederken Sampras'ın henüz konuyla ilgili açıklama yapmaması ikilinin uzun bir süre oynamayacağı yorumlarına yol açtı.

***********

Is Theo Walcott ready to come of age?
David Beckham’ın sakatlığıyla beraber 21 yaşına yeni giren Arsenal oyuncusu Theo Walcott’un İngiliz futbolundaki hayalleri umuda dönüştü.
Kritiklere göre 127 kez forma şansı bulan genç oyuncu, Beckham’ın sakatlığı ile beraber uluslara arası futbolda daha çok forma şansı bulabilir.

***********

LA LIGA
XAVI, 2 HAFTA SAHALARDA YOK
Barcelona’lı oyun kurucu Xavi, sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalarda olmayacak. Barcelona’dan yapılan açıklamaya göre Xavi’nin sağ bacağındaki kas problemi nedeniyle 15 gün forma giyemeyeceği kaydedildi. Xavi, Şampiyonlar Ligi’nde Stuttgart maçının yanı sıra Real Zaragoza, Osasuna ve Real Mallorca ile yapılacak lig maçlarında da oynaması beklenmiyor.
2010 DÜNYA KUPASI
SIRP JANKOVIC, DÜNYA KUPASI'NDA FORMA GİYEMEYECEK
2010 Dünya Kupası'na katılacak Sırbistan Milli Takımı'nda yer alması beklenen orta saha oyuncusu Bosko Jankoviç, sakatlığı nedeniyle kupada forma giyemeyecek. İtalya'nın Genoa takımında oynayan Jankoviç'in, geçen haftaki Cagliari maçında sol dizinden sakatlandığı, Haziran'da başlayacak Dünya Kupası'na kadar iyileşemeyeceği belirtildi.
MANCHESTER CITY
BRIDGE, 1 AY FORMA GİYEMEYECEK
Manchester City’nin sol bek oyuncusu Wayne Bridge’in geçirdiği fıtık ameliyatı nedeniyle 1 ay forma giyemeyeceği açıklandı. Uzun zamandır bu problemi nedeniyle sorunlar yaşayan Bridge’in durumu 1-1’lik eşitlikle sonuçlanan Sunderland maçında kötüleşmişti. Yıldız oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle Dünya Kupası’nda forma giyme şansının da sona erdiği söyleniyor.

*********

Sailing Vuitton 7: Synergy Russian Sailing Team and ALEPH Sailing Team knocked out

Louis Vuitton Kupası Yelken Yarışları, Auckland’de devam ederken Rus Sinerji ve Fransız Aleph takımı yarışmadan elendi.
DOĞAL
Eleme turlarının ilk gününde İsveçli Artemis takımı İtalyan Azzura takımını, İngiliz Teamorigin takımı All4One takımını, İtalyan Mascalzone takımı ise yine bir İtalyan takım olan Aleph’i geçti.
DOĞAL
4 günü kalan yarışta geriye 6 takım kalırken, doğrudan yarı finale kalan Yeni Zelanda ve İtalyan Mascalzone ile hangi takımların yarışacağını sıradaki yarış belirleyecek.
DOĞAL
Bu yarışta İsveçli Artemis takımı İngiliz TeamOrigin ile eşleşirken, Fransız ve Almanlardan oluşan All4One takımı İtalyan Azzurra takımıyla mücadele edecek.

No comments: