Monday, March 22, 2010

22 MART 2010

TITLE: ARSENAL V WEST HAM
ARSENE WENGER:
Bir kez daha zihinsel gücümüzü, direncimizi ve tekniğimizin olağan üstü kalitesini gösterdik. Biz her zaman tehlikeliydik. Fakat bugüne kadar topladığımız güçten daha güçlü olabileceğimize inanıyorum.
GIANFRANO ZOLA:
Bence ilk yarıda bu sezonki en iyi maçımızı oynadık ve bu yüzden bundan daha fazlasını bekliyordum. Kabul, bir penaltı kaçırdık ama adamımız var. Kapasitemizi daha iyi kullanabilirdik.
TITLE: MANCHESTER UNITED V LIVERPOOL
ALEX FERGUSON:
Her zaman zor olacak. Rakibimiz, oyunumuzu durdurmakta çok usta. Çok güçlü savunmaları var. Fakat dayanma güçlerini biliyoruz. Sabırlı olmalıydık. Şansımız varmış ki bugünlerde ihtiyaç duyduğumuz bir başka oyuncumuz Ji Sung Park o şahane golü attı.
RAFA BENITEZ:
İlk golü biz atmıştık. O penaltı çok erken oldu. Bu son şansımızdı ve yazık oldu. Bilirsiniz, iki büyük takım karşı karşıya geldiğinde fark yaratan ufak tefek şeylerdir. Onlar da bu küçük şeylerde çok az daha iyilerdi.
ALEX FERGUSON:
Onları kapana kıstırmamız çok iyi oldu. Bundan hiç şüphem yok. Bir yönetici olarak her iki takıma da baktığınızda çok önemli maçlara çıkacaklarını görürsünüz. Olayların ne şekilde gelişeceğini bilmiyorum.
TITLE: EVERTON V BOLTON
DAVID MOYES:
I’VE SAID TO HIM THAT I DIDN’T WANT HIM TO DO TOO MUCH TOO SOON WHEN HE CAME BACK AND IT WAS A SENDING OFF – IT WAS A REALLY GOOD BALL THROUGH BY STEPHEN PIENAAR THAT GOT YAK AWAY AND YOU KNOW YAK WAS IN ON GOAL SO WE GOT OUR REWARDS FOR A GOOD PASS AND A GOOD RUN AND OBVIOUSLY MI9KEL SCORED A REALLY GOOD FREE KICK.
TITLE: STOKE V TOTTENHAM
EIDUR GUDJOHNSEN:
Attığım golden çok memnundum. Çok iyi bir gol olduğunu düşünmüştüm, fakat şu an aldığımız 3 puan beni daha çok sevindiriyor. Çünkü Stoke City çok kolay bir takım değildi. İnsanlar onların nasıl oynadığından bahsediyorlar, fakat onlarla başa çıkmamız lazımdı. Sahaya çıktığınızda gerçek bir mücadele için hazır olmalısınız. Bence bütün bunların üstesinden geldik. Çok iyi futbol oynadığımız zamanlar oluyor. İhtiyacımız olduğunda bunu daha çok geliştiriyoruz.
TITLE: PORTSMOUTH V HULL
AVRAM GRANT:
Bence yönetimde bazı insanlar futbolun ruhunu anlamıyorlar ve çok sakıncalı kararlar alıyorlar. Premier Lig tarihinde ilk kez sahada kimin kalıp, kimin kalamayacağına karar veriyorlar. En azından sahada bizler işimizi yapıp tıpkı küçüklüğümüzdeki gibi futbolun ruhunu korumaya çalışıyoruz.
IAIN DOWIE:
Son golün biçimi, herkes için hayal kırıklığı oldu. Adil olmak gerekirse Richard Garcia, ikinci gol için harika bir pas vermişti ve öne geçmiştik. Fakat onların nasıl hırçın oynadığını gördünüz. Hızlarını çok iyi ayarladıkları için Boaz Myhill kaleyi kurtaramadı. Topa hakim olduklarında bunu iyi değerlendirdiler.
TITLE: BLACKBURN V CHELSEA
CARLO ANCELOTTI:
Oyunumuzda kendimize güvenimizi kaybettik. Bizim üzerimizde uzun toplarıyla baskı oluşturdular. Daha çok top kazandılar, bu yüzden zor oldu. Beraberliği yakaladıklarında çok çabaladık. Şansımız vardı ama bu şansı değerlendiremedik.
SAM ALLARDYCE:
En önemli şey bana göre yıkılmamaktı. Bir kez daha iyi bir performans gösterdik. Liverpool ve Tottenham’da da iyi bir performans göstermiştik, fakat sonuç hüsranla bitmişti. En azından bu kez berabere kaldık. O maçlarda yaptığımız kadar hata yapmadık, o yüzden mağlubiyeti önledik. Chelsea muhteşem, kaliteli ve yetenekli bir ekip. Fakat üstesinden geldik.
TITLE: FULHAM V MANCHESTER CITY
ROBERTO MANCINI:
Bize göre bu önemli bir maç. Çünkü kazanırsak dördüncü sırayı alabiliriz ve bu bizim için en önemli şey.
TITLE: SUNDERLAND V BIRMINGHAM
STEVE BRUCE:
Darren’ın takımdaki ilk sezonu harika geçiyor. Sekiz maçtır çok iyi oynuyor ve bu sezon 21 gol attı. Dürüst olmak gerekirse bu takım zor bir süreçten geçiyor. Fakat böyle bir zamanda Darren’ın böyle goller atması harika bir başarı…
TITLE: WIGAN V BURNLEY
ROBERTO MARTINEZ:
Oyuncularımın maça konsantre olduklarında nasıl bir olgunlukla oynayıp sorumluluk aldıklarına söyleyecek kelime bulamıyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yapıp Burnley’i yendiler. Endişelerini olumlu yönde kullanıp kendilerini çok iyi savundular. Bence oyuncularım bu zaferi hak etmişti.
TITLE: ASTON VILLA V WOLVES
MICK McCARTHY:
Bence çok iyi bir performans gösterdik. Çok müthiş oynadığımızı düşündüm. İlk gol offsaytı fakat bizi bozmalarına izin vermedik. Bu beni daha çok motive etti. İkinci golde Chelsea maçının dejavusunu yaşadık. Top tam ortaya geldi. Büyük bir hayal kırıklığıydı ama bana göre bu performansımızda eksilerden çok artılarımız vardı. Bana göre harikaydık.
MARTIN O’NEILL:
İlk golü biz attık. Kabul etmeliyiz ki dünyadaki en iyi golleri biz atmıyoruz fakat insanlar böyle düşünüyor. İkinci yarıda ise çok iyi mücadele ettik. Her şeyimizi verdik. Oyuncularım oynadıkları maçlarda çok iyi performans gösteriyorlar. Onları takdir etmeken başka elimden bir şey gelmiyor.

************

NBA NY Knicks: Houston Rockets beat New York Knicks 116-112

NBA’de Houston Rockets’ı Madison Square Garden’da ağırlayan New York Knicks takımı maçı 116-112 kaybetti.
DOĞAL
Kevin Martin, Houston için attığı 28 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, New York Knicks’in en skorer ismi 27 sayı, 6 asist ile David Lee oldu.
DOĞAL
Toney Douglas ve Danilo Gallinari, New York Knicks için 26’şar sayı atsalar da ev sahibi ekibin kaybetmesine engel olamadılar.
Gecenin diğer maçlarında alınan sonuçlar ise şu şekilde
INDIANA PACERS 121-101 THUNDER
LOS ANGELES CLIPPERS 89-102 SACRAMENTO KINGS
CLEVELAND CAVALIERS 104-79 DETROIT PISTONS
ATLANTA HAWKS 119-114 SAN ANTONIO SPURS
LOS ANGELES LAKERS 99-92 WASHINGTON WIZARDS

***********

Tennis Indian Wells 9: Tournament wins for Ljubicic and Jankovic

Indian Wells Tenis Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu. Erkeklerde Hırvat tenisçi Ivan Ljubicic, bayanlarda ise Sırp tenisçi Jelena Jankovic şampiyon oldu.
DOĞAL
Ljubicic, güçlü rakibi Andy Roddick’i 7-6 (3), 7-6 (5)’lik setlerle yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Ljubicic, maçtan sonra yaptığı açıklamada, iyi tenis oynadığını bildiğini, fakat Djokovic, Monaco, Nadal ve Roddick’i arka arkaya yenmenin rüya gibi olduğunu, bu zaferin dünyalara bedel olduğunu söyledi.
DOĞAL
26. sırada bulunan Ljubicic, 2007’de şampiyon olan 21 numara David Nalbandian’dan beri ilk 20’de yer almayıp bir tenis turnuvasında şampiyon olan ilk tenisçi oldu.
DOĞAL
Bayanlarda Danimarkalı rakibi Caroline Wozniacki’yi 6-2, 6-4’lük setlerle yenen Jankovic ise, en başından beri maça hazır olduğunu, agresif olması gerektiğini bildiğini ve sabrederek şansını iyi değerlendirdiğini açıkladı.
DOĞAL
8. sıraya yükselen eski 1 numara Jankovic böylece 12. Şampiyonluğunu ilan etti. Jankovic’in Ağustos’ta gerçekleşen Cincinnati Turnuvası’ndan beri şampiyon olamaması “Jankovic artık bitti” yorumlarına yol açmıştı.

********

Basketball Marbury: Stephon Marbury plays in China All-Star game

İki kez NBA All-Star’a seçilen Stephon Marbury, Çin Basketbol Federasyonu’nun Wukesong stadyumunda düzenlediği Çin Ligi All-Star maçına katıldı.
DOĞAL
Çinli taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta, 30 sayı ve 10 asistle Kuzey Çin’in en skorer ismi Marbury olurken, ünlü yıldızın takımı, Güney Çin’i 133-121 mağlup etti.
DOĞAL
13,000 taraftarın izlediği maçtan sonra Marbury, Çin Basketbol Federasyonu Başkanı Xin Lancheng’in elinden bir ödül aldı.
DOĞAL
32 yaşındaki oyuncu maçtan sonra yaptığı açıklamada kendisinin profesyonel bir basketbol oyuncusu olduğunu söylerken NBA ya da Çin’de oynamanın kendisi için fark etmediğini vurguladı.

********

NASCAR Food City 500: Four-time defending champion Jimmie Johnson wins Food City 500

Nascar’da 4 kez şampiyon olan Jimmie Johnson, kariyerinde ilk kez Bristol Motor Speedway’de zafer yaşadı.
DOĞAL
Son 3 turda altıncı sıradan birinci sıraya geçerek yarışı kazanan Johnson’ı Tony Stewart ikinci olarak izledi.
DOĞAL
Kurt Busch 500 turun 278’ini ilk sırada bitirse de bu başarısı üçüncü olmasını engelleyemedi.
DOĞAL
Kariyerinde 50 yarış kazanan Johnson, böylece bu sezonki 3. Zaferini yaşadı.

No comments: