Saturday, May 26, 2007

15 Mayıs

Fernando Torres’ın takımdaki geleceğiyle ilgili çıkan spekülasyonların ardından konuşan Atletico Madrid’in başkanı Enrique Cerezo, bu konuyla ilgili bir bilgileri olmadığını ve Torres’in hala Atletico Madrid oyuncusu olduğunu söyledi. Cerezo ayrıca Guti’yi transfer etmek istediğini ima etti.
Atletico Madrid’in başkanı Enrique Cerezo bir televizyon programında yaptığı açıklamada yazın üç büyük oyuncuyu transfer etmek istediklerini belirtti ve bunlardan birinin Guti olabileceğini belirtti.
Takımın gücünü yükseltmek amacını güden Cerezo yaptığı açıklamada “Atletico her zaman iyi oyuncular almak istiyor. Guti de iyi bir oyuncu. Uluslar arası standartlarda oynayabilen iki ya da üç oyuncuyla sözleşme imzalayacağız. Javier Arizmendi de bizim için oynayacak” şeklinde konuştu.
Cerezo, Torres’in astronomik bir ücretle Manchester United’a geçeceği söylentileri üzerine ise “Herkes bu iddialarla ilgili konuşuyor, fakat kimse Atletico’ya bundan bahsetmedi. Bu tür dedikodular sezonun başında da, ortasında da, sonunda da olsa mutlaka her yıl oluyor. Torres Atletico Madrid’in oyuncusudur ve bence daha uzun yıllar burada kalacak. Biz onu satmak istesek bile onun burada mutlu olduğunu ve ayrılmak istemeyeceğini düşünüyorum” diyerek dedikoduları yalanladı.




Milan kaptanı Paolo Maldini, Liverpool karşısında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finaline hazır olduğunu belirtti.
Diz probleminden dolayı bir süre yeşil sahalardan uzak durduktan sonra ilk kez Pazar günü Catania karşısında oynanan ve 1-1 beraberlikle biten maçta oynayan Milan kaptanı Paolo Maldini, Atina’da Liverpool karşısında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde mücadele etmeye hazır olduğunu açıkladı.
Maldini İtalyan basınına yaptığı açıklamada “Kendimi çok iyi hissediyorum. Dizim artık sorun yaratıyor. Catania’yla olan maç benim için çok güzel bir deneme oldu, çünkü saha çok sertti. Fakat sorun yaşamadığımı gördüm. İyimser düşünüyorum. Sanıyorum Atina’da oynayabileceğim. Şu an bu maça odaklanmış durumdayım” şeklinde konuşurken Milan’ın teknik direktörü Carlo Ancelotti risk almak istemediği için Maldini’yi maçın tamamında oynatmayı düşünmüyor.

No comments: