Saturday, May 26, 2007

2 Mayıs

07:02:58***** AP-SNTV-0400: Baseball Detroit
Salı gecesi Detroit Tigers’ın ev sahipliği yaptığı beysbol maçında Tigers takımı, konuk takım Baltimore Orioles’i 5-4 yenerek puanını 15’e çıkardı.

Salı gecesi Michigan’daki Comerika Park’ında gerçekleşen Beysbol maçında Detroit Tigers, ev sahipliği yaptığı Baltimore Orioles’i 5-4 yendi.
Craig Monroe ve Sean Casey attığı top atışlarıyla yüksek performanslar sergileyip seyircilerin beğenilerini toplarken Melvin Mora’nın vuruşuna kadar oyun skorsuz devam etti.
Beşinci bölümde Tigers durumu 2-0 yaparken Ivan Rodriguez bu skoru 2-1 yaptı. Craig Monroe, Rodriguez’e durumu 3-2 yaparak yanıt verdi.
Maçın sonunda Todd Jones’un son anda yaptığı skoruyla Detroit Tigers takımı zafer elde ederken takım bu sezonki puanını 15’e çıkardı.



00:25:49***** AP-SNTV-2100: Boxing Haye

Polonyalı boksör Tomasz Bonin’i sadece 1 dakika 45 saniyede yenerek boks severlerin beğenilerini kazanan İngiliz boksör David Haye Amerikan pazarını ele geçirmeyi planlıyor.
Dünyada ağırsiklet boks karşılaşmalarında kargaşalar devam ederken, genç bir İngiliz boksör buna performanslarıyla bir son vermeyi umuyor. 26 yaşındaki David Haye yeteneğinin avantajını kullanmayı amaçlıyor.
Cuma günü Polonyalı boksör Tomasz Bonin’i sadece 1 dakika 45 saniyede yenerek başarılı olan genç boksörü destekleyen Frank Maloney yetenekli boks yıldızının aynı şeyi tekrar yapacağını düşünüyor.
Eski Avrupa şampiyonu Moloney yaptığı açıklamada “Boks sporunda nasıl gerçek bir efsane ve süper yıldız olunduğunu hepimiz biliyoruz. Bunun için önce Amerikan pazarını ele geçirmeniz lazım. Amerikan pazarında söz sahibi olan pek fazla İngiliz boksör yok. Ama ben David Haye’nin kişiliğine ve karakterine güveniyorum. Bunu başaracaktır” şeklinde konuşurken Haye “Zamanla gelişiyorum ve olgunlaşıyorum. Daha güçlü ve hızlı konuşuyorum. İki yıl önceki halimden daha ilerideyim. Ağır siklete geçmek için sabırsızlanıyorum” dedi.
David Haye, önce WBC Dünya karşılaşmasında Fransız boksör Jean-Marc Mormeck ile karşılaşacak.

No comments: