Saturday, May 26, 2007

22 Mayıs

Paolo Maldini, Çarşamba günü gerçekleşecek ve Milan’la Liverpool’un karşı karşıya geleceği UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Milan’ın amacının intikam olmadığını söyledi.
Sadece iki yıl evvel İstanbul’da oynanan final maçında Milan, 3 golle Liverpool’un önündeyken penaltılar nedeniyle karşılaşmayı kaybetmişti.
İki dev takım daha sonra Atina’da da karşılaşmışlardı, fakat Paolo Maldini 2005 yılını hala unutamadığını açıkladı.
Maldini Çarşamba günü gerçekleşecek final maçıyla ilgili yaptığı açıklamada “İntikam almayı düşünmüyorum, sadece Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için dört gözle bekliyorum. Evet, Liverpool karşısında oynayacağız. Bu doğru. Fakat o yenilgi iki yıl önce gerçekleşmişti. Artık geçmişte kaldı” şeklinde konuştu.
İki takım arasında 2005’ten beri fazla değişiklik olmadığını söyleyen Maldini sözlerine “Milan için bir şey asla değişmeyecek. Kulübümüzün oynama felsefesi hep aynı kalacak. Rakibimiz harika şeyler yapıyorlar. Başta Gerrard olmak üzere çok tehlikeliler. Fakat teknik direktörümüze güveniyorum” şeklinde devam etti.




07:12:50***** AP-SNTV-0400: Tennis Portschach 1

Pazartesi günü Portschach’ta gerçekleşen Uluslar arası Hypo Grubu Tenis turnuvasının ikinci roundunda yüzü gülen oyuncular Andy Roddick ve Ivan Ljubicic oldu.

Pazartesi günü Portschach’ta gerçekleşen Uluslar arası Hypo Grubu Tenis turnuvasının ikinci roundunda Amerikalı Andy Roddick Fransa Turnuvası’ndaki gösterdiği performanstan daha iyi bir başarı sergileyerek, sadece 1 saat 20 dakika içerisinde Alexander Peya’yı 6-4, 7-5’lik setlerle yendi.

Hırvat oyuncu Ivan Ljubicic ise Amerikalı Amer Delic karşısında 7-6 (9-7), 7-6 (10-8)’lik setlerle başarılı oldu.

Ljubicic maçtan sonra yaptığı açıklamada “Bence maçın sonunda şanslı olan kişi bendim. Rakibim de çok iyi performans sergiledi. Çok zor anlar yaşadım” şeklinde konuşarak maçın kendisi için çok çetin geçtiğini vurguladı.



Arjen Robben’in babası ve menajeri Hans Robben yaptığı açıklamada oğlunun Chelsea ile yeni bir antlaşma imzalamak üzere olduğunu söyledi.
Chelsea sözleşmesi bu sezon bitecek olan Robben’la bir süredir görüşmeler yapıyordu. Robben Cumartesi günü Manchester United’la oynanan FA Cup finalinden sonra Chelsea’de kalmaya karar verdi. Chelsea kulübü de sözleşmesinde sorun istemeyen Robben’la 5 yıllık antlaşma sağlamaya hazır olduğunu açıkladı.
Arjen Robben’in babası ve menajeri Hans Robben yaptığı açıklamada “Yeni bir antlaşma sağlamak üzereyiz. Tüm detayları kabul etmedik, çünkü artık büyük problemler yaşamak istemiyoruz. Elbette ki başka kulüpler de Arjen’i istiyor, fakat Chelsea’yle antlaşmayı tercih ediyoruz. Zaten beş yıllık sözleşme teklif ederek Arjen’in yeteneklerine ne kadar güvendiklerini gösterdiler” şeklinde konuştu.

No comments: