Saturday, May 26, 2007

17 Mayıs

Bernabeu’daki geleceğinin parlak olduğuna inanan Fabio Cannavaro, Real Madrid’de en az iki yıl daha kalmak istediğini açıkladı.
Lig sıralamasının üstünde olsa da Real Madrid zor bir sezon geçirdi ve taraftarlar teknik direktör Fabio Capello’nun stilini beğenmediler. Bu yüzden geçen yaz Juventus’tan Real Madrid’e transfer olan Fabio Cannavaro takıma adapte olmakta zorlandı. Dünya Kupası şampiyonunun İtalya’ya dönüp Juventus ya da Napoli’de oynayacağı üzerine söylentiler vardı. Fakat 33 yaşındaki futbolcu Real Madrid’de kalıp kendini kanıtlamaya karar verdi.
Cannavaro, UEFA Şampiyonlar Dergisi’ne yaptığı açıklamada “Ben Real Madrid’de iki ya da üç yıl daha kalacağımı düşünüyorum. Oyuncular bu yaşlarda da top koşturmaya devam ediyorlar. Bir çok başarılı örneği var. Ben de bu işe devam edeceğimi düşünüyorum. Aslında daha farklı bir Real Madrid beklemiştim. Takımın yeniden düzenlemeye ihtiyacı var. Teknik direktörün ve bazı oyuncuların değişmesi lazım. Fakat bence bu periyot kısa sürecek. İki, üç yıl içinde her şey iyiye gidecek. Ben de bu takımda iyi oynadığımı düşünüyorum” şeklinde konuşarak takımdaki geleceğinden umutlu olduğunu vurgulayarak takımda en az iki yıl kalacağını ima etti.




Lyon kulübü, bu yaz Lyon’dan ayrılıp Manchester City ya da Dynamo Kiev gibi başka kulüplere geçeceği hakkında dedikodular olan Gerard Houllier hakkındaki haberleri yalanladı.
Mancester City, Pazartesi günü Stuart Pearce’ı işten çıkarmasından sonra yeni menajer arayışlarına gitmişti ve düşündükleri bazı isimlerden biri de Lyon teknik direktörü Gerard Houllier’dı. Bunun üzerine zaten birkaç haftadır Lyon’daki geleceğiyle ilgili söylentiler olan Houllier hakkında yapılan spekülasyonlar artmıştı. Fakat Lyon kulübü bir bildiri yayınlayarak bu haberleri yalanladı.
Bu bildiri Lyon’un resmi web sitesinde “Gerard Houllier, Le Parisien başta olmak üzere basında yer alan haberleri yalanlamaktadır. Houllier 2007/2008 sezonunda Dynamo Kiev’e ya da herhangi bir başka kulübe geçmeyecektir. Lyon kulübü bu tür haberler karşısında şaşkınlık yaşamaktadır. Haziran 2008’e kadar sözleşmesi olan Gerard Houllier gelecek sezonda da Lyon’da teknik direktörlüğe devam edecektir” şeklinde yayınlandı.
Öte yandan Houllier başka kulüplerden teklif geldiğini kabul etti ve bu tür büyük takımlardan teklif almaktan ötürü memnun olduğunu ve gururlandığını açıkladı.

No comments: