Saturday, May 26, 2007

7 Mayıs

Barcelona kulübü Thierry Henry’yle yapmak istedikleri antlaşmadan vazgeçmeyeceklerini açıkladı.
İspanyol medyasındaki haberlere göre Barcelona, yazın Arsenal takım kaptanı Thierry Henry’yle antlaşma sağlamak için fiyatını azaltmadı.
Barcalona’nın Real Sociedad’daki 2-0’lık galibiyetinden sonra konuşan spor direktörü Txiki Beguiristain, kulübün Henry’den vazgeçmeyeceğini söyledi.
Beguiristain yaptığı açıklamada “Şu an sadece ligdeki mücadelemizden bahsetmenin zamanıdır. Kabul etmeliyim ki Fransız oyuncudan vazgeçmeyeceğiz. Eğer geleceğimiz parlak olursa geçmişe bakmaya ihtiyacımız yok.” şeklinde konuştu.




Milan başkanı Silvio Berlusconi, Chelsea oyuncusu Andrei Shevchenko’nun İtalya’ya geri dönmesi için açık kapı bıraktığını açıkladı.
Milan başkanı Silvio Berlusconi, Andrei Shevchenko üzerine yaptığı görüşmelerde Chelsea’da oynayan oyuncunun İtalya’ya dönmesi için açık kapı bıraktı.
Chelsea, ünlü futbolcuyu Milan’dan transfer etmek için 31 milyon pound ödemişti, fakat oyuncunun formunu koruyamaması kulüpteki geleceğiyle ilgili spekülasyonlara neden olmuştu.
Roman Abramovich, Shevchenko’yu satmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söylese de Berlusconi eğer yeşil ışık yakarlarsa Milan’ın ünlü oyuncuyu almak istediğini açıkladı.
Ukraynalı futbolcu tamamen Chelsea’nın oyuncusu olduğunu açıklasa da Berlusconi bir spor gazetesine yaptığı açıklamada “Kesinlikle kapımız ona her zaman açık. Hatta ardına kadar açık. Eğer geri gelmek istiyorsa memnun oluruz.” şeklinde konuştu.



Luis Figo bu sezonun sonunda Internazionale’dan ayrılacağını kabul etti.
Portekizli orta saha oyuncusunun Stadio Giuseppe Meazza’daki geleceği son aylarda büyük spekülasyonların konusu olmuştu.
Söylentilere göre Figo Haziran ayında Internazionale’dan ayrılıp Suudi Arabistan’a gidecek, fakat yine de ünlü oyuncunun bir sonraki gideceği yer kesinlik kazanmadı.
Inter’in Messina karşısındaki 1-0’lık zaferinin ardından 34 yaşındaki Figo kulübün resmi web sitesinde yazdığı açıklamada “Çok zor bir karar verdim ama fikrim değişmeyecek. Devler ligi futbolunu bırakacağım. Inter’de olmaktan her zaman mutlu oldum. Eğer hislerimi dinlemeseydim kalırdım.” şeklinde yazdı.




06:58:36***** AP-SNTV-0400: Rally Argentina 3

Pazar günü Arjantin’de gerçekleşen ralli yarışlarında zafer elde eden isim Sebastien Loeb oldu. Loeb böylece sıralamada da zirvedeki yerini aldı.
Pazar günü Arjantin’de gerçekleşen ralli yarışlarında Citroen C4 sürücüsü Sebastien Loeb zafer elde edip 3 puan kazanarak şampiyona sıralamasının zirvesindeki Ford sürücüsü Marcus Gronholm’u yerinden etti.
Üç kez dünya şampiyonu olan Loeb 2 saat 52 dakika ve 3.8 saniyelik bir zamanla yarışı kazanırken Gronholm 36.7 saniyelik bir farkla ikinci oldu. Gronholm’un takım arkadaşı Mikko Hirvonen’sa üçüncü sırayı alırken Jari-Matti Latvala dördüncü oldu.
Sıralamada ise kariyerinde 32. kez ralli kazanan Loeb 48 puanla zirvede yer alırken Gronholm 45 puanla ikinci sırada bulunuyor. Hirvonen’sa 36 puanla onları izliyor.

No comments: