Saturday, May 26, 2007

3 Mayıs

Ronaldinho eğer formundaki düşüş devam ederse ve kulüpte mutsuz olduğunu hissederse Barcelona’yı terk edebileceğini ima etti.
Brezilyalı süper yıldız şu an sakin olduğunu birkaç kez vurgulasa da kariyerinin sonuna kadar Blaugrana’da kalmak istemediğini belirtti.
Daha önce sözleşmesinin 2014’e kadar uzatılmasını istediğini söyleyen Ronaldinho’nun kafası Milan’ın kendisiyle ilgilendiği söylentileri nedeniyle karışmış görünüyor.
Ünlü futbolcu bir Brezilya dergisine yaptığı açıklamada “Şu an buradaki halimden memnunum ama gelecekte her şey olabilir. 2010’a kadar sözleşmem var. Benim görevim futbol oynamak. Eğer burada mutlu olmaya devam edersem kalmam lazım. Fakat gelecekte neler olacağını kimse bilemez” diyerek temkinli konuştu.
Ronaldinho sözlerine “İtalya’da bu oyunun daha zor olduğunu düşünmüyorum. Bir adaptasyon sürecinden sonra her oyuncu dünyanın her yerinde oynayabilir.” şeklinde devam etti.





Brezilyalı defans oyuncusu Alex, Chelsea takımının kendisini İngiltere’ye getirmek için izin almaya çalıştığını iddia etti.
Son üç yıldan beri PSV Eindhoven’da oynayan Alex’i Chelsea’nın transfer edeceği söylentileri Alex tarafından da doğrulandı.
Alex De Telegraaf’a yaptığı açıklamada “PSV’den ayrılma ihtimalim çok yüksek. Şu sıralar Chelsea beni transfer etmek için çalışmakla meşgul. Daha önce Salomon Kalou ve benzeri diğer oyuncular için de aynı şeyi yaptılar ve başardılar. En önemlisi de Chelsea çok iyi bir kulüp ve orada birçok oyun oynama şansı elde edeceğim.” Diyerek Chelsea’ya yeşil ışık yaktığının sinyallerini verdi.





Ünlü yıldız Kaka eğer Milan’dan ayrılmayı düşünürse İngiltere’ye gitmek istediğini açıkladı.
Milan yıldızı Kaka Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar liginde Manchester United’ın başarısından sonra Kaka İngiltere’de oynamaya karar verdi.
Brezilyalı oyuncu Şampiyonlar Ligi yarı finallerinin ligde hangi kulüplerin daha güçlü olduğunu belirlediğini düşünüyor.
Kaka Sky Sports’a yaptığı açıklamada “Mücadeleyi seviyorum. Çok büyük takımlar var. Üç İngiliz takımsa bu mücadelenin ilk dördüne girdi. İngiltere’de birçok şampiyon oynuyor. Eğer bir gün Milan’dan ayrılırsam, kesinlikle bir İngiliz takımına kapak atmaya çalışacağım” dedi.
Kaka, Cristiano Ronaldo’nun Milan’a geçeceği söylentileri hakkında ise “Belki o Milan’a transfer olur ve ikimiz beraber oynarız. Kim bilebilir?” şeklinde konuştu.







Hearts’ın orta saha oyuncusu Laryea Kingston’a sezonun geri kalanında yasak geldi.
26 yaşındaki Ganalı oyuncu Kingston’a daha önce Mart ayında hakem Steve Conroy’a yaptığı hareketlerden ötürü iki maç oynamama cezası gelmişti, fakat daha sonra SFA disiplin kurulu bu cezaya üç maç daha ekledi. Böylece Hearts’ın Aberdeen, Hibernian ve Kilmarnock takımlarıyla oynayacağı son üç maçta Kingston yer alamayacak.
Hearts iletişim direktörü David Southern yaptığı açıklamada “Önümüzdeki 48 saat içinde bu durumu göz önünde bulunduracağız. Gelişmeler kulübümüzün resmi web sitesinde yayınlanacak. Toplantıyla ilgili detay vermek istemiyoruz. Bu İskoçya Futbol Birliği, Hearts ve Laryea arasında özel bir görüşme olacak.” Diyerek konuyu halletmeye çalıştıklarını ifade etti.




10:21:58***** AP-SNTV-0400: Horse Racing Kentucky Pre


133. Kentucky derbisindeki gelişmeler Churchill Downs’ta devam etti. Amerikan Triple Crown yarışlarının ilk ayağındaki pozisyonlar belirlendi.
Yarışın favorisi Curlin Cumartesi günü iki numaradan yarışlara başlayacakken Street Sense’in başlayacağı pozisyon 7 numara. Çarşamba günü yarış pistinde başlayan yağmur nedeniyle yarışın startı için hafta sonu bekleniyor.

No comments: