Saturday, May 26, 2007

1 Mayıs

08:09:19***** AP-SNTV-0400: Baseball Milwaukee

Pazartesi günü Chicago’da oynanan maçta takım arkadaşları Josh Hancock’ı bir trafik kazasında kaybeden St. Louis Cardinals takımı, Milwaukee Brewers takımı karşısında 7-1 yenilgiye uğradı.
St. Louis Cardinals takımı, oyuncuları Josh Hancock’ı bir trafik kazasında kaybettikten sadece bir gün sonra oynadıkları maçta Milwaukee Brewers takımı karşısında 7-1 yenilgiye uğradı.
Pazar gecesi uğradığı kazadan sonra 29 yaşında hayata gözlerini yuman Hancock’un anısına bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan ve Chicago’da oynanan maçta eski Cardinal oyuncusu ve Hannock’un eski arkadaşlarından biri olan Jeff Suppan, yeni takımı Brewers için kariyerinin en iyi performanslarından birini sergiledi. Cardinals takımıysa arkadaşlarının kaybının ardından kendilerini maça odaklamakta zorlandı.
Hancock son 6 ay içinde ölen ikinci beyzbol devler ligi oyuncusu… Yankees oyuncusu Cory Lidle da Ekim’de bir uçak kazasında hayatını kaybetmişti.
Öte yandan Cardinals oyuncuları sezonun geri kalanında, Hancock 32 numaralı forma giydiği için Hancock’un anısına formalarına 32 diktirip oynayacaklar.



04:15:47***** AP-SNTV-0100: Sailing Valencia 23

Pazartesi günü Louis Vuitton Kupası yelken yarışları devam etti. Yarışı kazanan takımlar bu sefer Yeni Zelanda ve Fransız Defi Areva oldu.

Pazartesi günü İspanya’daki Valencia’da gerçekleşen Louis Vuitton Kupası yelken yarışlarını başarıyla tamamlayan takımlar Yeni Zelanda ve Fransız Defi Areva oldu.
Her iki takımın da beraber yarışı tamamlamasından sonra Kiwi takımı yarışı üçüncü sırada bitirdi. Mascalzone Latino Capitalia ve +39 takımları ise birbirlerine karşı büyük mücadeleler verdiler.
Sıralamanın zirvesi ise hala değişmedi. BMW Oracle Racing ve Luna Rossa Challenge takımları liderliklerini koruyorlar. Yeni Zelanda takımı ise puanını 202ye çıkararak zirveyi zorlamaya başladı.





00:33:41***** AP-SNTV-2100: Rally Paletsine

2007 Filistin Rally Şampiyonası Yasser Arafat’ın helikopter pistinde devam etti. Kazanan isim Joseph Handal oldu.
2007 Filistin Rally Şampiyonasının son roundunda yarışçıların buluşma yeri eski Filistin lideri Yasser Arafat’ın eski helikopter iniş pistinde gerçekleşti. Sürücülerin hiçbiri profesyonel değildi, fakat 34 yarışçının performansları coşkuyla izlendi.
Yarışmanın sonunda iyi skor yapan 10 sürücü üçüncü roundda yarışmaya hak kazandı. İlk roundun şampiyonu Josef Handal, ilk bayan rally şampiyonu Souna Aweidah ve yeni sürücü Wasseem Razzouk başarılı performanslar sergileyerek büyük beğeni topladılar.
Yarışı kazanan Joseph Handal yaptığı açıklamada “Bir numara olmak için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Bu yılı başarıyla tamamlamak istiyorum. Filistin’deki üçüncü yılımız ve her zaman bu yarışlar Ramallah, Jericho, Bethlehem gibi küçük yerlerde yapılıyor. Küçük yerlerde yarışmak çok zor. Umarım Filistin dışına çıkıp kariyerime devam ederim” şeklinde konuştu.

No comments: