Sunday, April 29, 2007

27 Nisan

05:27:39***** AP-SNTV-0100: Golf Texas


Perşembe günü gerçekleşen EDS Byron Nelson Golf Şampiyonasında kazanan isim Sean O’Hair oldu.
Perşembe günü Texas eyaletindeki Irving’de gerçekleşen, ismini 1968 yılında PGA turnuvasında şampiyon olan, “Lord Byron” olarak tanınan ve 26 Eylül günü 94 yaşında hayata gözlerini yuman efsanevi gold oyuncusundan alan EDS Byron Nelson Golf Şampiyonasında Sean O'Hair 65 puanla yaparak sezonun en iyi skorunu yaparak şampiyon golf oyuncusu Brett Wetterich ve Anders Hansen’i turnuvanın ilk roundunda yendi.
4 kez arka arkaya ilk 15’e giren O’Hair harika bir performans sergiledi ve Cottonwood vadisinde 7 kez tek vuruş, 2 kez birden fazla vuruş yaparak seyircileri büyüledi. O’Hair böylece Nissan karşılaşmasında 56. olmasını sağlayan kötü performansını unutturdu.
Fredrik Jacobson ise ilk 3’e giremese de iyi bir oyun sergileyerek seyircilerin beğenilerini topladı.



04:38:47***** AP-SNTV-0100: Sailing Valencia 16

Perşembe günü İspanya’nın Valencia kentinde gerçekleşen Louis Vuitton Kupası karşılaşmasının büyük turnuvasının ilk roundunda sıralamanın altındaki takımlar elenirken BMW Oracle Racing başta olmak üzere yüksek performans sergileyen takımlar 32. Amerika kupasını alma şanslarını yükselttiler.

Perşembe günü İspanya’nın Valencia kentinde gerçekleşen Louis Vuitton Kupası karşılaşmasının büyük turnuvasının ilk roundunda BMW Oracle Racing takımı sıralamanın zirvesindeki yerini korumaya devam etti. Bu karşılaşmada bazı takımlar elendi. Elenen takımlar 32. Amerika Kupası’nda yarışamayacak.
Dümende Yeni Zelandalı Chris Dickson’un durduğu Amerikalı takım, en yakın rakipleri birbirleriyle mücadele etmeye devam ederken turnuvada sekizinci zaferini elde etti.
Yeni Zelanda takımı ise İtalyan katılımcı Luna Rossa karşısında yenilgiye uğradı. Desafio Espanol takımı ise yüksek bir performans sergileyerek sıralamada dördüncü sıraya yükseldi.
Bu rounddan sonra sıralama şu şekilde gelişti. BMW Oracle Racing 19 puanla hala birinci konumda. Yeni Zelanda takımı 16 puanla Amerikalı takımı takip ederken Luna Rossa takımı 15 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Desafio Espanol 2007 takımı 15 puanla Luna Rossa’yla üçüncülüğü paylaşırken Mascalzone Latino takımı 14 puanla dördüncü sırayı alıyor. Victory Challenge takımı da ilk 5’te kendine yer bulurken sıralamanın zirvesindeki takımları sırasıyla Shosholoza, Areva Challenge, United Internet, +39 Challenge ve Çin takımları takip ediyor.



04:38:27***** AP-SNTV-0100: Golf Spain 1

Perşembe günü Avrupa Turnuvası’nın Centro Nacional de Golf sahasında gerçekleşen Madrid ayağında Steven Jeppesen, Gregory Bourdy ve Notah Begay yüksek performanslar sergilediler.

Perşembe günü İspanya’nın Centro Nacional de Golf sahasında gerçekleşen Avrupa Turnuvası, Madrid karşılaşmasının ilk gününü sert yağmur olumsuz yönde etkiledi ve karşılaşmalar ıslak zemin nedeniyle geç başladı.
Karşılaşmaların sonundaysa İsveçli Steven Jeppesen, Fransız Gregory Bourdy ve Amerikalı Notah Begay III zirveyi paylaşan oyuncular oldular.
Miguel Angel Jimenez 70 puan yaparken Ignacio Garrido’nun skoru 71 oldu. Darren Clarke ise sakatlık geçirdi.
Sıralamanın zirvesindeyse sırasıyla Notah Begay, Paul McGinley, Carlos Rodiles, Miguel Angel Jimenez, David Higgins, Henrik Nystrom, Tom Whitehouse, Ignacio Garrido ve Johan Edfors bulunuyor.



18:43:18***** AP-SNTV-1730: Motocross Portugal

MX1 Motocross Dünya Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Portekiz’in Agueda kentinde gerçekleşti.
Portekiz’in Agueda kentinde gerçekleşen MX1 Motocross Dünya Şampiyonası’nın üçüncü ayağında Cumartesi günü yüksek bir performans sergileyen Estonyalı Tanel Leok yarışa başladıktan sonra eski performansını sürdüremedi ve avantaj kaybetti.
Belçikalı Kevin Strijbos ve Yeni Zelandalı Joshua Coppins lider olmak için birbirlerine karşı büyük mücadeleler verdiler.
Maviler içinde sürüş yapan Coppins günün ilk yarışında rakibinin önüne geçerek aradaki farkı kapattı.
İkinci yarışta da Coppins ve Strijbos arasındaki mücadele devam etti. Sonunda yarışın galibi Belçikalı Strijbos olsa da sıralamanın zirvesinde hala Coppins yer alıyor. Strijbos ise onu ikinci olarak takip ediyor.

No comments: