Sunday, April 29, 2007

18 Nisan

07:01:57***** AP-SNTV-0400: Tennis Monte Carlo 4

Dünyanın bir numaralı tenisçisi Roger Federer, Salı günü Monte Carlo tenis turnuvasının ikinci roundunda İtalyan rakibi Andreas Seppi’yi yendi.
2006 Monte Carlo finalinde Rafael Nadal’a yenilen İsviçreli yıldız 7-6 (7/4) 7-6 (8/6)’lık skorlar yapıp Andreas Seppi’yi yenerek bu yılki rekorlarına bir yenisini daha ekledi.
Ünlü oyuncu Roger Federer maçtan sonra yaptığı açıklamada “Çok sert ve değişik bir karşılaşma oldu. Çok kötü sıçramalar yapsak da rakibim çok iyi oynuyordu. Ben de iyi bir iş çıkarttım. Fakat çok iyi de değildim. O yüzden yeni maçı dört gözle bekliyorum.” Şeklinde konuştu.




07:01:57***** AP-SNTV-0400: Rugby U19 Semis

Güney Afrika ve Yeni Zelanda takımları Rugby Dünyası U19 Şampiyonasının finalinde karşı karşıya gelecek.
Salı günü Belfast’ta gerçekleşen yarı finalde Avustralya karşısında güçlü bir performans sergileyip 32-18’le yenen 2005 şampiyonu Güney Afrika takımı Cumartesi günü gerçekleşecek finalde Yeni Zelanda’yla karşılaşacak.
Rowan Kelam sayesinde Avustralya takımı maçın ilk yedi dakikasında önde gitse de Salı günü gerçekleşen Rugby Dünyası U19 Şampiyonası’nın yarı finalini Güney Afrika takımı kazandı.
Güney Afrika takımı, Wales ve Baby Blacks takımlarını yenen Yeni Zelanda takımıyla daha önce 2005 yılında Ravenhill’de gerçekleşen finalde karşılaşmıştı.





05:17.35***** AP-SNTV-0100: Boxing Mayweather

Salı günü Oscar De La Hoya’yı yenen ünlü boksçu Floyd Mayweather Jr maçtan sonra yaptığı açıklamada hayranlarına kan, ter ve gözyaşı sözü verdi.

“Tatlı Çocuk” lakaplı Floyd Mayweather Jr Salı günü Las Vegas, Nevada’da gerçekleşen orta siklet boks şampiyonası maçında Oscar De La Hoya’yı yenerek 5 Mayıs’ta şampiyon olma şansını arttırdı.
Daha önce 14 kez karşılaşan iki rakip arasında gerçekleşen ve “tüm dünyanın beklediği karşılaşma” olarak tanıtılan maç adeta bir güç gösterisine dönüştü.
De La Hoya’yı yenen Mayweather Jr yaptığı açıklamada “Büyük karşılaşmaya iki hafta dört gün kaldı. Bu boks maçı en büyük karşılaşma olup tarih kitaplarına geçecek. Hayranlarımı heyecanlandırmak için buradayım. Onlara kan, ter, gözyaşı vaat ediyorum. En iyi performansımı göstereceğim” şeklinde konuşurken Oscar’ın birçok hata yaptığını sözlerine ekledi.

No comments: