Saturday, April 10, 2010

10 NİSAN 2010

Handball Germany 1: Rhein-Neckar Lowen beat VfL Gummersbach 31-21 to reach final


Almanya Hentbol Kupası yarı finalinde Rhein-Neckar Lowen, Color Line Arena’da VfL Gummersbach’ı 31-21 yenerek finale yükseldi.
DOĞAL
Finalde, TuS N-Lubbecke’i 37-32 yenen HSV Hamburg ile karşılaşacak olan Rhein-Neckar Lowen’ın kazanmasında en etkili oyuncular Bjarte Myrhol, Michael Muller, Karol Bielecki ve Patrick Grpetzki oldu.
DOĞAL
Geçen sezon da Almanya Hentbol Kupası’nda yine yarı finale kadar çıkmayı başaran Gummersbach’da ise en golcü isimler Viktor Szilagyi ve Jorg Lutzelberger olsa da, bu performansları takımlarının kazanmasını sağlayamadı.

*********

MotoGP Qatar 1: Stoner quickest under the lights in Qatar first practice
MotoGP sezonunun ilk yarışı Katar Grand Prix’si öncesi düzenlenen antrenman turunu Avustralyalı pilot Casey Stoner kazandı.
DOĞAL
Ducati pilotu Stoner’ı saniye farkıyla eli sakat bir biçimde yarışan İspanyol Fiat Yamaha pilotu Jorge Lorenzo ikinci sırada izlerken, Lorenzo’nun takım arkadaşı olan dünya şampiyonu Valentino Rossi üçüncü oldu.
DOĞAL
Moto2 kategorisinde ise San Marino’lu Alex De Angelis, 17 yaşındaki İngiliz pilot Scott Redding’i geçerek ilk zaferini yaşadı. İspanyol pilot Pol Espargaro ise üçüncü sırayı aldı.

*********

Motorsport Le Mans 1: Nicolas Lapierre fastest in qualifying

Le Mans yarışlarının 2010 sezonu öncesi Marsilya’da yapılan sıralama turlarını Peugeot pilotu Nicolas Lapierre ilk sırada bitirerek sezonun ilk yarışında birinci cepten başlama hakkı kazandı.
DOĞAL
Audi pilotları Dindo Capello ve Allan McNish, Lapierre’yi ikinci sırada izlerken Aston Martin 008 pilotu Stefan Mucke üçüncü oldu.

DOĞAL
Sıralama turlarını ilk sırada bitiren Nicolas Lapierre, bu sevincini takım arkadaşları Stephane Sarrazin ve Olivier Panis ile kutladı.

*******

No comments: