Monday, April 5, 2010

5 NİSAN 2010

Man Utd - Chelsea
Carlo ancelotti:
Bence biz ilk yarıda çok iyi oynadık. İkinci yarıda işimiz daha çok zorlaştı ama performansımız çok önemliydi. Bu bizim için çok önemli bir zaferdi. Burada kazanmak hiç kolay değil. İyi iş çıkardık.


Sir alex ferguson:
Chelsea artık favori, bunda şüphe yok. Önümüzde beş maç var ve şu an onlar bizden iki puan ve dört gol ileride. Bizden daha iyiler. Şampiyonluğa oynuyorlar. Artık şüphe kalmadı.

Arsenal v wolverhampton
Arsene wenger:
Zihinsel olarak çok güçlüler ve istekliler. Yollarına devam ediyorlar ve takımda harika bir uyum var. Bunu sahada gösteriyorlar. Belki de rakibimiz taktiksel olarak iyi bir performans gösterdiği için çok geç gol attık.

Mick mccarthy:
Dinleyin beni. Şans Arsenal’den yanaydı. Oyuna hakimlerdi. Bizden daha iyilerdi. Benim bununla problemim yok, fakat son dakikada kaybetmemizin nedeni tamamen yorgunluktu. Çünkü 10 kişi kalmıştık. O yüzden kaybetmemeliydik.

Birmingham v liverpool
Rafa benitez:
O çok bitkindi. O gerçekten çok yorgundu. Çevik bacaklara ihtiyacımız vardı. Ngog bunun için iyi bir tercihti, çünkü çok çalışıyor. O yüzden şansı vardı. Aslında Ngog ile başlayıp Fernando ile bitirsek daha mükemmel olurdu.






Bolton v aston villa
Martin o’neill:
İyi bir performans gösterdiler. Biliyorum, sadece bizim ülkemizde değil, tüm dünya futbolunda klişe bir laf ama gerçekten gösterdiler. Oyuncularımızda bu potansiyel çok var. Eğer isteselerdi daha iyisini de yapabilirlerdi. Onlardan verim aldığım için çok mutluyum.


Burnley v manchester city
Brian laws:
İlk 6 dakika sıra dışıydı. Başka bir şey diyemiyorum. Çok utandım. Bu kabul edilemez bir şey. Manchester City ya da bir başkasıyla oynamanız önemli değil. Kimseye sizi incitecek kadar alan bırakmamalısınız. Üstümüze düşen görevi yerine getiremedik ve böylece Manchester City maçta avantaj yakaladı ve 6. dakikadan sonra maça hakim olup kazandı.


Roberto mancini:
Çok mutluyum, çünkü ilk yarıda çok iyi oynadık. Maça iyi başladık. 10 dakikada 3 gol attık. Bu bizim için çok iyi oldu, çünkü maçı kazanmak istiyorduk.

Everton v west ham
Gianfranco zola:
Bir çok mağlubiyetten sonra bu noktada olmak çok önemli. Bence bu sonuç oyuncularıma güven verecek. Burada ruhumuzu bulduğuma inanıyorum ve bu, bir sonraki maçlarda çok önem arz ediyor.

Stoke city v hull city
Tony pulis:
Herkesten çok memnunum. Sorumluğumuzu, gösterdiğimiz çabayı görüyorsunuz. Bu yıl gelişme gösterdiğimizi biliyorsunuz. 45 puanı geçmemiz gerektiğini de biliyorsunuz. Bu bizim için çok ama çok önemli bir sezon oldu.



Fulham v wigan
Roberto Martinez:
Gösterdiğimiz performanstan sonra bundan daha iyisini hak ettiğimizi düşünüyorum. Pisi pisine iki gol yedik. Bu gibi durumlarda moraliniz bozuluyor, çünkü gösterdiğiniz iyi performansın meyvelerini alamıyorsunuz.

Portsmouth v blackburn
Avram grant:
Artık gururumuz kırıldı. Her şey aleyhimize gelişiyor. Özellikle de sahada… Oyuncularıma “Vazgeçmek çok kolay. Kolay yolu seçmeyeceğiz. Bir sporcu olup ne yapmamız gerektiğine bakacağız.” diyorum. Bence her şeye rağmen çok iyiyiz.

Sunderland v tottenham hotspur
Darren bent:
Benim için çok eğlenceli bir maç oldu. Dediğiniz gibi çok erken iki gol attım ve bu takımı rahatlattı. Fakat 2-0’lık skordan sonra iki penaltıyı kaçırmasam daha iyi olurdu. Daha sonra rakibimiz gol attı ve “Olamaz” dedik. Olumsuz düşündük ama dürüst olmak gerekirse takımımızın başı diktir. Mücadelemize devam ettik ve bir gol daha attık ama itiraf etmek gerekirse daha fazla gol atma şansımız vardı.

Harry redknapp:
Skor 2-1 iken maça konsantre olduk, fakat Zenden harika bir gol attı. Bana göre tüm zamanların en iyi gollerinden biriydi. Sonuç ortada… Fakat kendimizi bir sonraki haftaya kadar toparlamalı ve tekrar kazanmaya başlamalıyız.

**********

F1 Malaysia 3: Sebastian Vettel leads Red Bull one-two at Sepang


Alman pilot Sebastian Vettel, Sepang’da gerçekleşen Malezya Grand Prix’sinde takımı Red Bull’a bir zafer daha yaşattı.
DOĞAL
1 saat, 33 dakika, 48.412 saniye ile yarışı bitiren Vettel’in yarışa ilk cepten başlayan Avustralyalı takım arkadaşı Mark Webber ise ikinci oldu.
DOĞAL
Mercedes pilotu Nico Rosberg yarışı üçüncü sırada bitirirken, yarışı yedinci sırada bitiren McLaren pilotu Felipe Massa 39 puanla genel sıralamada liderliğe yükseldi.
DOĞAL
Öte yandan Mercedes’in efsanevi Alman pilotu Michael Schumacher tekerlek problemi nedeniyle 10. turda yarış dışı kalarak 21. oldu.

********

Basketball NCAA 1: Stanford beat Oklahoma 73-66 in Championship semi-fina

Texas’ta gerçekleşen NCAA Final Four bayan basketbol yarı finalinde Stanford Cardinal, Oklahoma’yı 73-66 yendi.
DOĞAL
Maçın en skorer ismi 38 sayı, 16 ribound kaydeden Nnemkadi Ogwumike olurken, 1992 yılından beri şampiyon olamayan Ogwumike’nin takımı Stanford, son 3 yılda ikinci kez finale kaldı.
DOĞAL

Stanford’un finaldeki rakibi ise San Antonio’da Baylor Lady Bears’ı 70-50 mağlup eden Connecticut oldu.
DOĞAL
Maçın en skorer ismi 34 puan, 12 rebound kaydeden Maya Moore olurken, Tina Charles 21 sayıya imza attı.
DOĞAL
Connecticut Huskies böylece 77 kez arka arkaya zafer yaşamış oldu. Connecticut’u son yenen takım, finalde karşılaşacakları Stanford Cardinal olmuştu.

No comments: