Wednesday, April 28, 2010

28 NİSAN 2010

Benim Aralık 2006’da “dünyadaki en iyi MJ Fan” seçildiğim ve MJJ Source tarafından bir dönem tanınan Positive Voices 4 MJJ sitesinin haberine göre Michael Jackson’ın ölümüne sebebiyet veren Conrad Murray’in davasında Popun Kralı’nın çocuklarından en az birinin ifadesine başvurulacak. Paris, Prince ve Blanket’in mahkemeye hazırlanması, çocuk yaşta kendilerini mahkeme salonunda görecekleri için bir kesimin tepkisini çekerken, diğer bir kesim çocuklardan en az birinin vereceği ifadenin dava için önemli olacağını düşünüyor. Jackson ailesine yakın kaynaklar, ailenin çocukların büyük bir travma yaşayabileceğini bildiğinden dolayı onlar için en iyi kararı vermek istediklerini açıkladılar. Babalarının öldüğü gün gördüklerinin önemli bir kanıt olacağını düşünen otoriteler, olayın Doktor Murray’in masumiyeti veya suçunun kanıtlanmasıyla bitmeyeceğini, Michael’ın milyonlarca dolarlık vasiyetinin de önemli bir problem olduğunu düşünüyor.

**********

NBA Charlotte: Orlando Magic defeat the Charlotte Bobcats 99-90 to clean sweep their best of seven finals series 4-0

NBA’de play-off maçında Time Warner Cable Arena’da konuk olduğu Charlotte Bobcats’i 99-90 mağlup eden Orlando Magic, seride durumu 4-0’a getirerek seriyi kazandı.
DOĞAL
Ev sahibi takım Charlotte, ilk yarıyı 45-43 önde kapatsa da, konuk ekip Orlando ikinci yarıda yükselişe geçerek play-off serisinin galibi oldu.
DOĞAL
Orlando Magic’te en skorer isim 21 sayı, 3 ribound, 4 asist üreten Vince Carter olurken, konuk ekibin kazanmasında etkili olan bir diğer isim, 18 sayı, 1 ribound, 4 asist ile maçı sonlandıran Rashard Lewis oldu.
DOĞAL
Charlotte’ta ise en skorer isim 21 sayı, 9 ribound, 1 asiste imza atan Tyrus Thomas olurken, onu 17 sayı, 5 ribound, 4 asist ile Gerald Wallace takip etti.
DOĞAL
Orlando, Doğu Konferansı’nın yarı finalinde Atlanta-Milwaukee serisini kazanan takım ile karşılaşacak.

*******

Tennis Rome 2: Wins for Djokovic and Hewitt on second day
İtalya’da devam eden Roma Tenis Turnuvası’nda Sırp raket Novak Djokovic, Fransız rakibi Jeremy Chardy’yi 6-1, 6-1’lik setlerle yendi.
DOĞAL
Bir üst tura yükselen bir diğer isim kalçasından ameliyat olduktan sonra kortlara geri dönen Mikhail Youzhny’yi 6-4, 4-6, 6-3’lük setlerle eleyen Avustralyalı Lleyton Hewitt oldu.
DOĞAL
Öte yandan dünyanın bir numarası Roger Federer, Letonyalı rakibi Ernests Gulbis’e 2-6, 6-1, 7-5’lik setlerle yenilerek turnuvaya veda etti.
DOĞAL
İspanyol David Ferrer ise, Kazakistan’lı rakibi Evgeny Korolev’i 6-4 6-1’lik setlerle mağlup ederken, ünlü İngiliz raket Andy Murray, İtalyan tenisçi Andreas Seppi’yi 6-2 6-4’lük setlerle yenerek zafer yaşadı.

**********

Tennis Stuttgart 1: First round wins for Kuznetsova, Radwanska and Li Na

Stuttgart’ta düzenlenen Porsche Grand Prix’inin açılış maçında son şampiyon Svetlana Kuznetsova, Slovenyalı rakibi Katarina Srebotnik’i 6-1, 6-2’lik setlerle yenerek bir üst tura yükseldi.
DOĞAL
İkinci tura çıkan bir diğer isim ise Sırp raket Ana Ivanovic’i 7-6, 6-4’lük setlerle yenen Polonyalı tenisçi Agnieszka Radwanska oldu.
DOĞAL
Öte yandan ünlü Çinli oyuncu Li Na, İtalyan Sara Errani’yi 6-1, 6-1’lik setlerle yenerek ikinci tura yükselen bir diğer tenisçi oldu.

No comments: