Wednesday, April 14, 2010

14 NİSAN 2010

F1 Ferrari: Ferrari look ahead to the Chinese Grand Prix

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, ekibinin Çin Grand Prix’sinde daha iyi bir performans göstermesini istiyor.
DOĞAL
Bahreyn Grand Prix’i ile sezona iyi bir başlangıç yapan İtalyan takım, genel sıralamada da lider olsa da Malezya’da gösterdiği performans ile Domenicali’yi hayal kırıklığına uğratmıştı.
DOĞAL
Sürücüler klasmanında ilk iki sırayı Ferrari pilotları Felipe Massa ve Fernando Alonso alsa da Domenicali, takımının taktiksel hataları olduğunu düşünüyor.
DOĞAL
45 yaşındaki Domenicali yaptığı açıklamada, lider durumunda olmalarının sezon sonunda şampiyonluğu garantilemediğini vurgularken, Çin Grand Prix’i ile takıma yeni bir ivme kazandıracaklarını söyledi.

****
Tennis Monte Carlo 2 Up: Late highlights from day two of the Monte Carlo Masters

Monte Carlo Tenis Turnuvası, Monaco’da yakıcı güneşin altında çekişmeli geçen maçlarla devam etti.
DOĞAL
Fransız tenisçi Jo-Wilfried Tsonga, İspanyol rakibi Nicolas Almagro’yu 7-6 ve 7-5’lik setlerle yenerek üçüncü tura yükseldi.
DOĞAL
Adını bir üst tura yazdıran bir diğer isim, Marcos Baghdatis’i 6-4, 6-2’lik setlerle yenen İspanyol raket Albert Montanes oldu.
DOĞAL
Öte yandan Çek oyuncu Tomas Berdych, Fransız Richard Gasquet’i 6-2, 6-0’lık setlerle mağlup ederek tur atlayan bir başka isim oldu.

*******

Güney Afrika polisi, yaklaşık 12,000 adet sahte Dünya Kupası t-shirt’ü ele geçirdiğini açıkladı.
DOĞAL
Yetkililer yaptığı açıklamada, 493,000 dolara mal olan sahte t-shirtlerin, organizatörleri 520,000 dolar zarara uğrattığını söyledi. Öte yandan Güney Afrika polisi, olayı FIFA’ya bildirmekte gecikmedi.
DOĞAL
Çin’den geldiği düşünülürken korsan t-shirt’lere talebin çok olması Dünya Kupası organizatörlerini endişelendiriyor.

No comments: