Monday, April 19, 2010

19 NİSAN 2010

Boxing Valero: Venezuelan boxer Edwin Valero held on suspicion of killing wife
Eski hafif siklet boks şampiyonu Edwin Valero, eşini öldürdüğü şüphesi gerekçesiyle tutuklandı.
DOĞAL
Valero’nun problemli bir evlilik geçirdiği 20 yaşındaki eşinin cesedi Valencia’daki bir otel odasında bulunmasının ardından Venezuela polisi, ünlü boksçunun cinayet işlediğinden kuşkulandı.
DOĞAL
28 yaşındaki Valero’nun otel güvenliğine Jennifer Carolina Viera adındaki bir bayanı öldürdüğünü söyleyip olay yerini terk ettiği iddia edildi. Valero’nun avukatı Milda Mora’nın olaydan sonra telefonlara çıkmadığı belirtildi.
DOĞAL
Uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle geçtiğimiz aylarda rehabilitasyon merkezine yatan Valero, geçen ay eşini döverek hastanelik etmiş ve ardından gözaltına alınmıştı.
*******

Handball New Zealand: New Zealand handball team stranded in Germany

23 Nisan’da Türkiye ile Gelibolu’da dostluk maçı yapacak olan Yeni Zelanda Hentbol takımı, Almanya’da mahsur kaldı.
DOĞAL
İzlanda’daki volkanik patlamanın ardından takım, diğer yolcular gibi Frankurt Havaalanı’nda uçuş yasağının kalkmasını bekliyor.
DOĞAL
25 Nisan Anzak Günü’nü kutlamak ve 1. Dünya Savaşı’nda hayatını kaybedenleri anmak amacıyla Türkiye, Avustralya ve Yeni Zelanda arasında gerçekleşecek ve 4 gün sürecek hentbol turnuvası için antrenman yapmak isteyen takım, bir an evvel Gelibolu’ya varmak istiyor.
DOĞAL
Bu turnuvayı Dünya Hentbol Şampiyonası’na bir hazırlık gözüyle bakan Yeni Zelanda takımının oyuncuları, çalışmalara geç kaldıkları için endişeleniyor.
********

MANCHESTER CITY V MANCHESTER UNITED
ALEX FERGUSON:
Bence kazanmayı zaten hak etmiştik. Bunda en ufak bir şüphem bile yok. Fakat dürüst olmak gerekirse gol beklemiyordum. Maçın sonlarına doğru Manchester City oyuna hakimiyet kurmayı başarmıştı. Ben de Scholes’i forvete koymaya karar verdim ve tabii ki bu işe yaradı.

ROBERTO MANCINI:
Bana gore biz iyi bir maç çıkardık. Hem bizim için, hem de Manchester United için zorlu bir maç oldu. Scholes’in son saniyede gol atmasını şanssızlık olarak değerlendiriyorum.

ALEX FERGUSON:
Biz tabii ki bu gece Tottenham’ın kazanmasını umuyoruz. Çünkü eğer Tottenham maçı kazanırsa, şampiyonluk şansımız artar.


TOTTENHAM V CHELSEA
HARRY REDKNAPP:
Ligi 4. sırada bitirme şansımız arttı, fakat hala önümüzde zorlu bir süreç var. Sıradaki maçlarımız gerçekten çok zor geçecek ama oyuncularım harika oynuyor. Eğer bu haftaki performansımızı devam ettirirsek, maçlarımızı kazanmayı hak ederiz ve ligi ilk 4’te bitiririz. Bugün bence yüksek seviyede oynadık.

CARLO ANCELOTTI:
Tottenham çok iyi oynadı. Rakibimiz, geçen hafta Arsenal karşısında nasıl oynadıysa bugün de aynı performası gösterdi. Biraz moralimiz bozuldu tabii ki ama futbolda böyle şeyler olabilir. Önemli olan zirvedeki yerimizi kimseye kaptırmamak... Çok az maçımızı kaybettik. O yüzden şampiyonluk şansı hala ellerimizde... Korkmamıza gerek yok, soğuk kanlılığımızı korumamız lazım.

STOKE V BOLTON
OWEN COYLE:
Her ne kadar bu karşılaşmanın zorlu geçeceğini önceden bilsek de maçtan önce sahaya çıkıp maçı kazanacağımıza inancımız tamdı. Fakat bütün hafta boyunca çok çalışmamıza rağmen ilk yarıda gol yedikten sonra hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmeliyim, çünkü toparlanamamış gibi gözüküyorduk. İlk yarı berbat geçti, o yüzden devre arasında oyuncularıma 2 çift laf ettim. Böylece takımımız, ikinci yarıda muhteşem oynadı ve kazandık.











BIRMINGHAM V HULL
IAIN DOWIE:
Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız iki maçımız var. Ayrıca deplasmanda oynayacağımız ve bizi oldukça tedirgin eden çok önemli bir Wigan maçımız var. O yüzden KC stadyumunda puanlar toplamamız lazım. Birmingham da sezon boyunca kendi sahasında çok iyi puanlar topladı. O yüzden deplasmanda aldığımız bu 1 puan bizim için çok önemli. Çünkü rakibimiz kendi sahasında harika oynuyor.

SUNDERLAND V BURNLEY
BRIAN LAWS:
İkinci yediğimiz gol bizim açımızdan çok kötü oldu. Çünkü görüntülere baktığınızda açıkça pozisyonun offside olduğunu görürsünüz. Offside olduğu bir gerçek… Biz sadece şansın bizden yana olmasını istemiyoruz, hakemlerin de adil olmasını istiyoruz. Şu anda tek ihtiyacımız olan şey bu… Artık sona geliyoruz, eğer hakemler doğru kararlar verirse tekrar mücadeleye geri dönme şansımız olur. Tek bir gol bile bize çok şey kaybettiriyor.

WIGAN V ARSENAL
ROBERTO MARTINEZ:
Böyle güzel anlar yaşayınca, futbol sektörünü seçtiğinize seviniyorsunuz. Oyuncularım tüm sezon boyunca çok iyi performans sergilediler fakat hak ettikleri değeri alamadılar. Fakat bugün potansiyellerini ortaya koydular ve Arsenal gibi iyi bir takımı yenmeyi hak ettiler.

ARSENE WENGER:
Hatalar yaptığımıza inanıyorum. Wigan da bunun avantajını iyi kullandı tabii ki. Maçın son bölümünde bizden daha iyi oynadılar. Nasıl böyle oldu bilmiyorum ama oldu işte… Buna tahammül etmek çok zor ama futbol bu… 90 dakikada her şey olabilir.


FULHAM V WOLVERHAMPTON WANDERERS
MICK McCARTHY:
Küme düşme tehlikesi yaşayan takımlarla aramızı açtık. Gerçekten avantaj yakaladık. Fakat hala önümüzde 3 önemli maç bulunuyor. Bu maçlardan puanlarla dönmemiz lazım. Diğer takımların durumlarına bakmamamız gerekiyor. Tek yapmamız gereken kendimizle yarışmak ve daha fazla puan almak…

PORTSMOUTH V ASTON VILLA
MARTIN O’NEILL:

CONSIDERING THAT WE PLAYED THE 3 GAMES NOW IN RELATIVELY QUICK SUCCESSION WE HAD TO WIN,
WE HAD TO KEEP GOING AND WHETHER WE GAVE UP CHANCES AT THE OTHER END. Bu bizim için önemli olmadı, sadece sonuna kadar gittik ve Portsmouth bir kez daha kaybetti.






BLACKBURN V EVERTON
DAVID MOYES:
Son maçlarımız ya 2-2 ya da 2-0 bitti. O yüzden Blackburn maçında skor 2-2 iken bir ara oturup “Yine aynı şey oluyor” dedim. Fakat 3-2 kazandık. Herhalde bunun nedeni son 3 maçımızın kalması… Çocuklar son ana kadar çok iyi oynadılar ve maç sonunda bunun meyvesini topladılar.

SAM ALLARDYCE:
Hiçbir takımın 10 kişi kalmasından hoşlanmam fakat kurallara göre eğer ellerinizle rakibinizin yüzünü kavrayıp parmağınızı gözüne sokarsanız kırmızı kart görmelisiniz. IN SAYING THAT HE LEFT HIM ON. Gerçi maçı kaybetmemizin sorumlusu hakemin hatası değildi. Maçı kaybettik, çünkü savunmamız zayıftı.

***********

Tennis Charleston 2: Stosur crushes Zvonareva to take title in South Carolina

Charleston Tenis Turnuvası’nda Avustralyalı Samantha Stosur, Rus rakibi Vera Zvonareva’yı 6-0 6-3’lük setlerle yenerek kupanın sahibi oldu.
DOĞAL
Mayıs sonunda gerçekleşecek Fransa Açık Tenis Turnuvası’nda Avustralya’nın umudu haline gelen Stosur, böylece WTE’de ikinci kez şampiyon oldu.
DOĞAL
Bu sezon kariyerinin en iyi performanslarından birini sergileyen Stosur, maçtan sonra yaptığı açıklamada sevdiği bir turnuvada şampiyon olmanın harika bir duygu olduğunu ve gelecek yılı iple çektiğini söyledi.
DOĞAL
Stosur, geçen ay Indian Wells Tenis Turnuvası’nda da harika bir performans göstererek yarı finale kadar çıkmıştı.


1 comment:

http://www.ehow.com/members/stevemar2-articles.html said...

About Edwin Valero, what a coward! I would have much rather seen him suffer for many decades. He took the easy way out!