Saturday, April 17, 2010

17 NİSAN 2010

Tennis Monte Carlo 5 Up: Djokovic and Verdasco through to semi-finals

Monte Carlo Tenis Turnuvası’nda yarı finale çıkan diğer isimler de belli oldu. Ünlü Sırp raket Novak Djokovic, Arjantinli oyuncu David Nalbandian’ı 6-2 6-3’lük setlerle yenerek yarı final bileti aldı.
DOĞAL
Djokovic’in rakibi ise İspanyol tenisçi Alberto Montanes’i 6-3 7-6 6-0’lık setlerle yenen Fernando Verdasco oldu. Montanes, çekişmeli geçen maçı üçüncü sete taşısa da İspanyol Verdasco maçı bırakmadı ve yarı finalistler arasındaki yerini aldı.

*******

Spike Lee Writing a Michael Jackson-ish Movie
Buzz up!
EMAIL
PRINT

By Jeff Sneider
Published: April 16, 2010

Spike Lee, efsanevi şarkıcı Michael Jackson ile ilgili bir film yapmaya hazırlanıyor. Roger Friedman “Brooklyn Michael Jackson’ı Seviyor” adını alacak filmde Samuel L. Jackson, John Turturro, Rosie Perez ve Julianne Moore’un oynayacağını doğruladı.
Müzikal tarzda olacak filmde Anthony Mackie ve Kerry Washington’un da kadroya dahil olabileceği belirtilirken, Spike Lee, dünyadaki en büyük MJ Fan’larından birisinin kendisi olduğunu iddia etti.
The Wrap sitesinin haberine göre "Wanna Be Starting Something” gibi Michael Jackson şarkılarının da yer alacağı filmin çekimlerine bu yaz Brooklyn’de başlanacak.

******

Dimitar Berbatov remains determined to prove himself a success at Manchester United amid suggestions he could be offloaded in the summer.
Manchester United oyuncusu Dimitar Berbatov, kendisini takımına kanıtlamak istiyor. Wayne Rooney’nin sakatlığı nedeniyle forma giyemediği dönemde gol yollarında sıkıntı yaşayan Berbatov, Alex Ferguson’un hala kendisine güvenmesine rağmen taraftarın gerçek Berbatov’u bu sezon göremediğini açıkladı.
DOĞAL
“Takımım için daha iyisini yapabilirdim” diyerek öz eleştiri yapan Berbatov, Chelsea genel sıralamada lider olsa da hala hayalinin Manchester United’da bir şampiyonluk daha yaşamak olduğunu söyledi.
DOĞAL
Bu sezon 14 gole imza atan Berbatov, insanların başarılarından çok hatalarını konuştuğunu, fakat buna rağmen moralinin yüksek olduğunu söyledi. Eleştirmenlerin söylediklerine kulak asmadığını vurgulayan Berbatov, 2008 yılında 30.75 milyon pound ile Tottenham’dan transfer olmuştu.

********

Soccer Ronaldo: Cristiano Ronaldo discusses life at Real Madrid and World Cup.

Cristiano Ronaldo, Madrid’de “Ronaldo’ya meydan oku” adındaki organizasyonda kendisinin dev bir versiyonuyla karşı karşıya geldi. 9 metrelik Cristiano Ronaldo karşısında hız, güç ve çevikliğini ölçen gerçek Ronaldo, bu deneyiminden keyif aldığını söyledi.
DOĞAŞ
Portekiz Milli Takımı’nda da forma giyen Real Madrid’li oyuncu, Güney Afrika’da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son dönemde Portekiz’in çok iyi olmadığını düşündüğünü açıklayan ünlü yıldız, takımına hala güvendiğini söyledi. Futbolda her şey olabileceğini vurgulayan 25 yaşındaki Ronaldo, buna örnek olarak Euro 2008 elemelerinde İngiltere’nin başarısızlığını gösterdi.
DOĞAL
Real Madrid’de çok yakında büyük değişimler yaşanacağını, yeni oyuncular ve teknik ekip geleceğini açıklayan Portekizli yıldız, Barcelona’nın zirvede olmasının bir şey değiştirmeyeceğini, hala Real Madrid’in şampiyonluk şansı olduğunu sözlerine ekledi.
DOĞAL
Real Madrid’e Manchester United’dan transfer olan Ronaldo, kalbinde İngiltere Premier Lig’in hala özel bir yeri olduğunu belirtti.

No comments: