Thursday, March 8, 2007

11 Ocak

David Beckham’ın Real Madrid’deki geleceğinin dünkü İspanya kulübün İngiliz oyuncuyla yeni bir kontrat önermeyeceği konusundaki iddialar nedeniyle belirsiz görünüyor.

Doğal

Daha önce Real Madrid’li Predrag Mijatovic’in Sky Italia kanalına yaptığı “Beckham’ın sözleşmesi yenilenmeyecek ve Beckham takımdan uyrılacak” açıklamanın aksine dünyanın önde gelen futbol yıldızlarından David Beckham’ın yeni bir sözleşme için hala Real Madrid’le irtibat halinde olduğu söylendi.

Doğal

Real Madrid’in spor müdürü Sky Italia’ya Beckham’la yeni bir sözleşme olmayacağını söylemesine karşın daha sonra sözlerinin çarptırıldığını açıkladı.


Doğal

Buna karşın Beckham’ın bir sözcüsü görüşmede Mijatovic’le bir anlaşmazlık olduğunu ve bir yanlış anlama olduğunu doğruladı.


Doğal

Beckham’la iki yıllık bir antlaşma için bugün tekrar görüşmelerin başlayacağı açıklandı.

Doğal

David Beckham’ın yazın kulübü terk edeceği iddialarına karşın, ünlü yıldızın danışmanları bugün Real Madrid’le sözleşme teklifleri hakkında görüşecekler.

Doğal

Predrag’ın İtalyan televizyonuna verdiği şüpheli demece rağmen teklifin hala geçerle olduğu açıklandı, fakat yine de 31 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon Bernabeu’da kalması için bir garanti olmadığı söyleniyor.

Doğal

İki yıllık sözleşmeye atılacak imza için gecikmenin parayla ilgisi olmadığı söylenirken Beckham’ın yetkilerinin arttırılmasını isteyeceği düşünülüyor.

Doğal

Kulüp ayrıca Mijatovic’in düşüncelerinde yanlış anlama olduğunu doğruladı.

Doğal

Eski Yugoslavyalı golcü, Beckham’a sözleşmeyi imzalaması için baskı yapıyordu.

Doğal

Beckham’ın Hajiran sonuna kadar İspanyol kulüple sözleşmesinin hala geçerli olmasına rağmen 1 Ocak’tan beri İtalya, İngiltere ve Amerika’daki başka kulüplerle irtibat halinde bulunduğu ve ABD’ye taşınmak için bağlantıda olduğu söyleniyor.


Doğal

Beckham Real Madrid’e Haziran 2003’te katıldığından beri altı değişik koç görmüştü ve kulüp o günden beri düşüşe geçmişti.


Doğal

Takımın dört oyunda kaybetmesi kulübün başkanı Ramon Calderon ve Mijatovic, şu anki koç Capello’nun kulüpteki geleceğiyle ilgili toplantı yapmasına vesile oldu. Bu da İspanyol medyasında birçok spekülasyona neden oldu.

Doğal

Bazı Real Madrid fanatikleri ise takımın Beckham’sız daha iyi olduğu görüşünde…

Doğal

Sun gazetesinden Eric Beauchamp “Real bu sezon sadece 5 oyun kaybedip üçüncü oldu. Hala şampiyonlar ligindeler. Bunu bir kriz olarak görmüyorum ama takımda bir şeylerin yolunda gitmediği ortada. Yapmaları gerektiği gibi iyi oynamıyorlar. Fabio Capello’ya oyuncuları değiştirip bunun üzerine gitmesini tavsiye ediyorum. Sezon boyunca her zaman zor anlar olur ve Real Madrid için şu an çok zor bir zaman” açıklamasını yaptı.

Doğal

Öte yandan formda olmadığı düşünülen takımın antremanlarının tamamını medya izleyemedi, basının antremanın sadece ilk 15 dakikasını izlemesine izin verildi.

Doğal

Bazı oyuncuların memnun olmadığı Real Madrid’in koçu Fabio Capello ise her zaman pozitif düşünmesine rağmen son iki sonuçtan memnun olmadığını itiraf edip yine de lig tablosuna baktığında takımın şanslı olduğunu vurguladı.

No comments: