Saturday, March 17, 2007

16 Mart

Ivan Ljubicic’i 7-6 (7), 7-6 (8)’lik skorlarla yenen Andy Roddick Pasifik Oyunları yarı finalinde Rafael Nadal’la eşleşti.
Roddick’in Nadal’la eşleşmesi büyük bir karşılaşma olacağı yorumlarına yol açarken Andy Roddick yaptığı açıklamada: “Rafael’le baraber birkaç yıldır karşılaşmamıştık. Çok heyecenlıyım. Eğlenceli geçecek” yorumunda bulundu.
Bayanlar kategorisi yarı finalinde Sybille Bammer, Tatiana Golovin’i 6-2, 6-3 skor yapıp yenilgiye uğrattı.

10:10:44***** AP-SNTV-0800





10:10:44***** AP-SNTV-0800

2007 Formula 1 sezonu için antrenmanlara Perşembe günü başlandı. Güne Ferrari damgasını vurdu.
Ferrari sürücüsü Felipe Massa ilk alıştırma gününde birinci olurken Kimi Raikkonen da onu takip etti.
Rookie Lewis Hamilton çok hızlı bir performans göstererek üçüncü olarak McLaren yetkililerini hayran bıraktı.
Renault sürücüsü Fernando Alonso ise yedinci sırayı alırken şampiyon olacağı umulan Mark Webber’sa dokuzunculuktan 17. sıraya düştü.
Lewis Hamilton yaptığı açıklamada “Melbourne’da ilk kez bulunmak gerçekten heyecan verici. Hayalimi yaşıyorum. Gerçekten güzel bir gündü” dedi.





David Beckham ülkesini temsil etmek için Amerika’ya gitme kararından vazgeçebileceğini iddia etti.
Fabio Capello’nun usulü nedeniyle Real Madrid’den ayrılıp kariyerini Amerika’lı LA Galaxy takımında sürdürme kararı alan Beckham Sport dergisine yaptığı açıklamada “İngiltere’de oynamak için Amerika’dan vazgeçebilirim. Eğer bana ihtiyaç varsa ülkem için top koşturmaya hazırım. Ben formunda bir oyuncuyum. Eğer beni çağırırlarsa bundan onur duyarım” dedi.
Hala Manchester United taraftarı olduğunu gizlemeyen Beckham’ın verdiği bu sinyalin nedeninin Steve McClaren’in İngiltere teknik direktörü olarak Svan Goran Eriksson’un yerine geçmesi olduğu söyleniyor.




Jose Mourinho, Chelsea’nın Ocak ayında takıma yeni kan getirmesi için yapılan transferlerin hata olduğunu açıkladı.
Mourinho Correio da Manha gazetesine yaptığı açıklamada “Aralık sonu ve Ocak ayındaki dönemin gerilime neden olduğunu kabul ediyorum. Kulübün maddi sorunları vardı. Çözüleceğini ummuştuk ama öyle olmadı. Chelsea’nın sınırlama yapması gerektiğini biliyorduk ama takım parçalanma noktasındaydı.” dedi.
Bunun yanında Jose Mourinho tüm bu sorunların takımı motive ettiğini, bir arada tuttuğunu ve güçlendirdiğini de sözlerine ekledi.



Barcelona yetkilileri bu yaz Ronaldinho’yu satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını söylediler.
Ünlü Brezilyalı forvet oyuncusu Ronaldinho’yu dev İtalyan takımı Milan satın almak istiyordu.
Milan başkanı Adriano Galliani Ronaldinho’yu San Siro’da görmekten memnun olacağını dile getirmişti.
Fakat Barcelona başkan yardımcısı Ferran Soriano böyle bir transferin söz konusu olmayacağını söyleyerek tartışmalara son noktayı koydu.
Soriano, Catalunya adındaki radyo kanalına yaptığı açıklamada “Ronaldinho’nun Milan’a geçmesi şakadan öteye geçemez. Galliani dün bana Ronaldinho’yu satın almak istemediklerini söyledi. Biz satıcı değiliz ve hiçbir oyuncu bu takımdan ayrılmak istemez” dedi.

No comments: