Thursday, March 8, 2007

9 Ocak

Chelsea görevlileri dün İngiliz Premier şampiyonları için Çince dilindeki web sitesi yapmak için Beijing’delerdi.

Doğal

Ülkenin en büyük internet portallarından biri olan Sina.com tarafından sunuculuğu üstlenilen ve Çin’de kurulan yeni web site, premiyerin Mandarin dilindeki ilk web sitesi olma özelliğini taşıyor.

Doğal

Yetki sahibi ve karşılaşmanın başkanı olan Peter Kenyon sezonun geri kalanı için Londralı kulübün formda olduğunu iddia etti.

Doğal


Yönetici Peter Kenyon, Çince dilindeki premiyer şampiyonları web sitesinin kuruluşu için Beijing’de olan Chelsea’nın görevli başkanlarından biriydi.

Doğal

Koç Jose Mourinho Londra’dan yaptığı açıklamada, Manchester United premiyer liginde üç tane beraberliği almasına rağmen yüksek modda olduğunu söyledi.

Doğal

Peter Kenyon “Bildiğiniz gibi bugün nerede olduğumuza bakmanız lazım. Sezon boyunca altı puanla ikinci durumdayız. Sezonun en sert bölümü daha gelmedi. Şampiyonlar liginde en çetin grubun başındayız. Carling Kupasının yarı finalindeyiz ve son rounda girdik. Eğer bu konumuzla ilgili kaygılanmamız lazımsa kaygılanması gereken çok insan var demektir.” diye konuştu.

Doğal

Kenyon Çin pazarını, 2014 yılında Chelsea’yı en büyük kulüp yapma amacına ulaşmak için parçaları birleştirmede en önemli anahtarlardan biri olarak görüyor.

No comments: