Thursday, March 8, 2007

16 Ocak

Yüksek standartlara sahip olan FC Barcelona şu sıralar pek iyi anlar geçirmiyorlar.

Doğal

Aralın ayında Tokyo’da düzenlenen Dünya Kulüp Kupasındaki yenilgiyi 3 tane kaybedilen lig karşılaşması izledi. Pazar günü ise İspanyol rakiplerine 3-1 yenilmişlerdi.

Doğal

Fakat dün güzel bir haber geldi ve diz sakatlanması geçiren golcü Samuel Eto’nun 3 aydan sonra sahalara geri döndü ve antremanlara katıldı.

Doğal

Samuel şu açıklamayı yaptı: “Üç an dinlendikten sonra sahalara dönmekten dolayı çok mutluyum. Saha her zaman olduğundan daha büyük gözüktü ama bunun normal olduğunu düşünüyorum. Kendime tekrar güvenmem için zamana ihtiyacım var ve çalışmaya devam etmem lazım. Kendimi %100 hazır hissettiğimde ilk maçıma çıkacağım”

Doğal

Eto sözlerine şöyle devam etti: “Bu geçen aylar içinde en kötü zamanım Chelsea karşısındaki çok önemli bir maç oldu. Sakatlanan bacağımla oturuyordum ve takım arkadaşlarıma yardım etmek için en ufak şey yapamıyordum. Kendimi çok güçsüz hissetmiştim. Kazanmayı bizim hakketmemize ve arkadaşlarımın her şeylerini vermelerine rağmen halde son dakikada Chelsea kazanmıştı”

Doğal

Arkadaşlarının çok iyi bir iş yapmalarına rağmen geçen sene de Villarreal karşısında 3-0 yenildiklerini hatırlatan Eto bunun oyunun bir parçası olduğunu, her şeyin geçip tekrar kazanmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Doğal

FC Barcelona’nın teknik direktörü Frank Rijkaard ise şöyle konuştu: “Bir krizden bahsetmek için henüz çok erken. Lig çok uzun ve önümüzde birçok maç var. Şampiyonlar her zaman son maçlarda kazanmışlardır. Bütün takımlar mücadele ediyorlar. Şu an lig gerçekten çok ilginç ve Valencia, Real Madrid ve biz avantaj sahibiyiz, çünkü hepimiz baskı altında oynuyoruz”

No comments: