Thursday, March 8, 2007

Rangers (11 Ocak)

Walter Smith İskoçya ulusal takımındaki koçluğundan istifa ettikten sonra dün Glasgow Rangers’ı yönetmek için takıma geri döndü.

Doğal

58 yaşındaki koç geçen hafta Paul Le Guen departmanını takiben Ibrox’a döndü fakat İskoçya Futbol Birliği Pazartesi günü onun istifa isteğini reddetti.

Doğal

Smith 1991 ve 1998 yılları arasında Rangers’ı yönetmiş ve art arda gelen dokuz şampiyonluk kazanmıştı.

Doğal

Smith şu açıklamayı yaptı: “Bunun olacağını düşünmemiştim, fakat futbolda size neler olacağını bilemezsiniz. Ulusal takımı terk ederken biraz pişmanlık duydum, fakat Rangers’a dönmek çekici geldi ve bunu yapmak zorundaydım.”

Doğal

Smith sözlerine şöyle devam etti: “Eğer karşı çıkmaktan korkarsanız bunu kabul etmemelisiniz. Birçok başarıdan sonra denemek ve geri dönmek benim için büyük bir meydan okumaydı. Koşulların farklı olduğunun farkındayım ama umarım yine başarılı oluruz.”

Doğal

İskoçya Futbol Birliği gelişmelerden memnun değil ve henüz bir antlaşma sağlanamadı.

Doğal

Rangers başkanı David Murray ise şöyle konuştu: “Teklifimizi geri çevirdiler, bunu daha sonra çözeceğiz. Birlikle tartışma yaşamak istemiyoruz”…

Doğal

Rangers Cumartesi günkü İskoç Premiyer liginde Dundee United’ın karşısına çıktıktan sonra yeni Rangers ekibi takımın talihini canlandırmak için çalışacak.

No comments: