Monday, March 19, 2007

18 Mart

Neil Warnock, ayak bileği iki yerinden kırılan Rob Hulse’ın uzun süre oyun dışı kalacağını düşünüyor.
Ünlü oyuncu Hulse, 3-0 biten Chelsea – Sheffield United maçında Chelsea kalecisi Petr Cech ile karşılaştığında sakatlık geçirmişti.
Diğer oyuncular bunun sadece kötü bir kaza olduğunu düşünürken Warnock Sky Sports’a Hulse’ın durumuyla ilgili pek iyimser düşünmediğini anlattı.
Warnock yaptığı açıklamada “Hulse iyi bir sezon geçirdi. Fakat iki yerinden sakatlık geçirdi, bu da tüm durumu değiştirdi. Bu çok kötü bir sakatlık. O yüzden bence uzun süre oyun dışında kalacaktır” dedi.

Milan takım kaptanı Paolo Maldini’nin sorunlu dizine ameliyat gerekmediği açıklandı.
Maldini’nin diz problemi geçen hafta Internazionale derbisinde tekrar ortaya çıkmıştı.
Bu sakatlığın ciddi bir ameliyat gerektireceğinden korkuyordu, fakat Maldini, doktor Marc Martens’tan sevindirici bir haber aldı.
Bayern Munich UEFA Şampiyonlar Ligi maçına kadar iyileşmek için fizik tedavisi görmeye devam eden Paolo Maldini’nin doktoru Martens dizinin ciddi bir operasyon gerektirecek kadar kötü durumda olmadığını söyledi.
Maldini yaptığı açıklamada “Fizik tedavim biter bitmez en kısa zamanda takım arkadaşlarımın yanında olacağım” dedi.


07:23:23***** AP-SNTV-0500: Golf Florida 3

Ünlü golf oyuncusu Tiger Woods Florida’daki Bay Hill Golf Kulübünde gerçekleşen karşılaşmada hayal kırıklığı yarattı.
Cumartesi günü gerçekleşen Arnold Palmer Invitational turnuvasında başarılı olan isim Vaughn Taylor oldu.
Amerikalı Ben Curtis 69 puan yaparken onu Vijay Singh ve Tom Lehman takip etti.
Taylor 67 puan yaparken Tiger Woods üçüncü roundda sadece tek vuruş yaparak hayal kırıklığı yarattı.
Woods, yapabileceği halde birçok pozisyonu kaçırdı.
Ünlü golf oyuncusu Woods yaptığı açıklamada “Benim için sürpriz oldu. Büyük olasılıkla birinci olacağımı düşünüyordum. Golf oyununda bir yeri kaçırdın mı, gerisi otomatikman gelir. O yüzden topa iyi hakim olmanız gerekir” dedi.






08:50:24***** AP-SNTV-0500: Tennis Indian Wells Upd

Novak Djokovic, Cumartesi günü 19 yaşındaki Andy Murray’ı 6-2, 6-3’lük skorlarla yenerek 17 yıldan beri teniste bu kadar büyük başarıya ulaşan en genç finalist oldu.
Rafael Nadal’la finalde karşılaşacak isim olmak için 19 yaşındaki Novak Djokovic ve Andy Murray arasında California’da kıyasıya bir rekabet yaşandı.
Murray’le aynı zamanda arkadaş olan Sırp kökenli tenisçi Djokovic, kendi performansından çok memnun olduğunu gizlemese de arkadaşının üzüldüğüne şahit olmanın çok zor bir şey olduğunu söyledi.
Pasifik karşılaşmalarında Murray’i alt eden genç tenisçi Djokovic finalde geçen sene de karşılaştığı İspanyol Rafael Nadal ile oynayacak.







08:53:57***** AP-SNTV-0500:
Bangladeş takımı Cumartesi günü Hindistan karşısında 5 puanlık skor yaparak kriket oyununda sürpriz yarattı.
Trinidad’da unutulmaz bir zafer yaşatan Bangladeş takım kaptanı Habibul Bashar yaptığı açıklamada “Hindistan gibi bir takım karşısında oynayacaksanız çok çalışmanız lazım. Tamim çok iyi oynadı, harikaydı. Umarım formunu korumaya devam eder” dedi.
Hindistan takım kaptanı Rahul Dravid ise “Daha iyisini yapabilirdik. Bizim bir kalitemiz var. Daha iyi oynamamız lazım.” dedi.

No comments: